Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Köpt och betalt

Skrivet av den 15 november, 2012 i Ditt och datt

Kan meddela att Edward inte har nĂ„got upp pĂ„ M. M gĂ„r nĂ€mligen och ser Breaking Dawn 2 med mig som sĂ€llskap fast han inte gillar vampyrer och inte sett nĂ„gon av de andra filmerna. Ibland Ă€r M bara bĂ€st!!! Eller snarare han Ă€r bĂ€st nĂ€stan jĂ€mt. Nu Ă€r det i alla fall dags för slutet pĂ„ serien. Go Cullen klanen. SĂ„ klart pĂ„ Sergel i Plusstolar. De har byggt om Rigoletto och fixat VIP avdelning men den verkar inte alls lika bekvĂ€m dessutom mĂ„ste man trĂ€ngas med alla andra om man vill köpa annat Ă€n öl. KĂ€nns inte VIP alls. NĂ€ plusstolar och stor biograf. DÅ Ă€r det vĂ€rt pengarna att gĂ„ pĂ„ bio i stĂ€llet för att vĂ€nta och se den hemma.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Köpt och betalt”

 1. Det här sa Camilla den 15 november, 2012 klockan 11:17 1

  Kan inte tÀnka mig bÀttre lördagsnöje faktiskt.
  Undrar om man ska köpa rabattbiljetter pĂ„ jobbet i dag, ifall att…
  Men vi har ju redan varit pÄ 2 biofilmer inom en mÄnad mot normalt 1 film om Äret.
  Ska klura pĎt.
  Plus-stolar lÄter stort och mysigt. Gillar egentligen inte att sitta och trÀngas bredvid nÄgon man inte kÀnner.

 2. Det här sa Cia den 15 november, 2012 klockan 21:25 2

  Klart att ni ska gÄ!

  Plusstolar japp lite bredare dessutom gÄr de att luta aningen bakÄt. T skulle verkligen Àlska dem dÄ de har extra benutrymme ocksÄ.

 3. Det här sa Linda/Candygirl den 15 november, 2012 klockan 21:42 3

  jag vill ocksÄ.. den gÄr hÀr nu men jag vill ju ha den pÄ BD sÄ jag vÀntar tills jag fÄr den i present. kommer antaligen lagom till min födelsedag

 4. Det här sa Cia den 15 november, 2012 klockan 22:38 4

  Du kan sĂ„ klart se den flera gĂ„nger 😉 Först pĂ„ Bio….
  Det gjorde/gör jag.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?