Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Köpt och betalt

Skrivet av den 15 november, 2012 i Ditt och datt

Kan meddela att Edward inte har något upp på M. M går nämligen och ser Breaking Dawn 2 med mig som sällskap fast han inte gillar vampyrer och inte sett någon av de andra filmerna. Ibland är M bara bäst!!! Eller snarare han är bäst nästan jämt. Nu är det i alla fall dags för slutet på serien. Go Cullen klanen. Så klart på Sergel i Plusstolar. De har byggt om Rigoletto och fixat VIP avdelning men den verkar inte alls lika bekväm dessutom måste man trängas med alla andra om man vill köpa annat än öl. Känns inte VIP alls. Nä plusstolar och stor biograf. DÅ är det värt pengarna att gå på bio i stället för att vänta och se den hemma.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Köpt och betalt”

 1. Det här sa Camilla den 15 november, 2012 klockan 11:17 1

  Kan inte tänka mig bättre lördagsnöje faktiskt.
  Undrar om man ska köpa rabattbiljetter på jobbet i dag, ifall att…
  Men vi har ju redan varit på 2 biofilmer inom en månad mot normalt 1 film om året.
  Ska klura på´t.
  Plus-stolar låter stort och mysigt. Gillar egentligen inte att sitta och trängas bredvid någon man inte känner.

 2. Det här sa Cia den 15 november, 2012 klockan 21:25 2

  Klart att ni ska gå!

  Plusstolar japp lite bredare dessutom går de att luta aningen bakåt. T skulle verkligen älska dem då de har extra benutrymme också.

 3. Det här sa Linda/Candygirl den 15 november, 2012 klockan 21:42 3

  jag vill också.. den går här nu men jag vill ju ha den på BD så jag väntar tills jag får den i present. kommer antaligen lagom till min födelsedag

 4. Det här sa Cia den 15 november, 2012 klockan 22:38 4

  Du kan så klart se den flera gånger 😉 Först på Bio….
  Det gjorde/gör jag.