Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Fääärdig!

Skrivet av den 4 november, 2012 i Ditt och datt

En av de saker som hållit mig från bloggen. Mycket som ska fixas och pysslas till Halloween och veckan innan. För man måste ju liksom dra ut på det. Här är en av de saker som hållit mig från bloggen. ca 370 Ben (Jag har trätt 390 men inte använt allt. TIlld et kommer ca 750 pärlor och så 4 skallar som skulle på plats. Men jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. Som vanligt klicka på bilderna om ni vill se dem i större format.

2 har sagt sitt

Tags: ,

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fääärdig!”

 1. Det här sa Linda den 5 november, 2012 klockan 10:37 1

  Ja det förstår jag att du blev. Hur cool som helst. Nästan så den borde få längre tid framme än bara nu…

  Bus hade nog mer än gärna haft den i sitt rum i lördags…

  Lite svår att förvara bara. Man måste ha bra med utrymme.

 2. Det här sa Cia den 5 november, 2012 klockan 21:38 2

  Jo den hänger i alla fall kvar tills vi hittat en stång som håller tyngden. Så ska vi hänga den i källaren mellan gallren. För jo den är hopplös att förvara. 🙂

  Kan tänka mig att bus nog hade gillat att ha den 🙂