Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vampyrbarnvakt

Skrivet av den 27 oktober, 2012 i Ditt och datt

Japp i dag har M och jag varit barnvaketr ett lÀngre tag. Det gick super trots att ungen inte sovit inatt och nog var rÀtt trött redan nÀr hon kom till oss pÄ förmiddagen. Men hon hÀrjade runt och klappade kisse och kollade Babblar och Barney. Mes lekte hon med kissarnas vattenskÄl, NÀr det blev lite grÄtigt ett tag fick hon sin halloweenpresent. Vipps hade vi ett litet vampyrbarn istÀllet.

Jag som var sĂ„ besviken nĂ€r det inte fanns nĂ„gra coola drĂ€kter till en unge pĂ„ 74 cm… En ful pumpa kunde man fixa till. Hon ska ju vara en cool spindelflicka eller kanske onsdag ur familjen Adams. NĂ„ja hon Ă€r trots allt bara ett och det Ă€r inte dags för bus-eller-godis Ă€n.

Och den hÀr förklÀdnaden uppskattades ju ocksÄ.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vampyrbarnvakt”

  1. Det här sa evelina den 29 oktober, 2012 klockan 9:21 1

    men den Ă€r ju sĂ„ rolig!!! igĂ„r gick hon runt med den Ă„t andra hĂ„llet, funkade visst det med 🙂

  2. Det här sa Camillas dagar den 30 oktober, 2012 klockan 8:09 2

    Men stackars flicka. 😉

  3. Det här sa Cia den 4 november, 2012 klockan 23:03 3

    Ähhh hon gillar den!