Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Candy corn

Skrivet av den 9 oktober, 2012 i Ditt och datt

Jo alltsĂ„… Halloween och candy corn hör ihop. Candy corn smakar supersött och lite colaaktigt. Egentligen inget favoritgodis men ganska gott i alla fall. Fast det hör till Halloween. Jag har försökt fĂ„ tag pĂ„ det i flera Ă„r nu. och vet ni jag hittade en helt underbar webbutik (Svindyr) men hey jag klagar inte för de hade candy corn och lite annat jag saknat. Det de inte hade lĂ„ter det som om de tĂ€nker ta in efter min förfrĂ„gan! YES!!!
Nu Àr de hÀr i alla fall. 60 % var hela, resten gÄr som trasgodis och fÄr Àtas INNAN Halloween. Vilken otur!!!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Candy corn”

 1. Det här sa Linda den 9 oktober, 2012 klockan 22:56 1

  Ser ut som gula tĂ€nder… fĂ€rgglatt. Och sĂ€kert jĂ€ttegott.

 2. Det här sa Cia den 10 oktober, 2012 klockan 18:24 2

  Heheh Ja kanske fĂ„r man det 🙂

 3. Det här sa Camillas dagar den 10 oktober, 2012 klockan 8:44 3

  Jag tycker att det ser ut som vanliga majsbitar med nĂ„got snurrat runt… Roligt att du fick tag pĂ„ det i alla fall. 😀

 4. Det här sa Cia den 10 oktober, 2012 klockan 18:24 4

  Kan vara dÀrifrÄn namnet kommer.