Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hemligheter i en liten ask.

Skrivet av den 4 oktober, 2012 i Ditt och datt

Japp jag har fÄtt en ask med smÄ hemligheter i.

Min ena ryska kund var pĂ„ besök och dĂ„ jag Ă€r hans ”solsken” han brukar kalla mig Sunny. SĂ„ fick jag sĂ„ klart en present. Cheferna fick ocksĂ„ askar fst de var tomma. Min var MYCKET coolare (Även om jag inte testat Ă€n) Jag mĂ„ste nog investera i nĂ„got i glas. SĂ„ att det kan upplevas ordentligt 🙂 Skulle gĂ€rna ha nĂ„gra sĂ„na hĂ€r glasskoppar ocksĂ„.Jag Ă€lskar frönt och grönt glas Ă€r sĂ„ fint om det bara Ă€r rĂ€tt grön. NĂ„ja tillbaks till min hemliga ask! 🙂

SÄ hÀr ser den ut, kanske inte mycket för vÀrlden

Inte ens nÀr man öppnar den förstÄr man vilka hemligheter som gömmer sig i den, det lÀr man visst göra först dÄ man brygger te av en av dessa bollar. DÄ ska den öppna sig sÄ att man fÄr en teblomma. Den lÀr vara vek i smaken sÄ att den kan ligga i lÀnge utan att det blir beskt.

Vi fĂ„r vĂ€l se nĂ€r jag testar det 🙂 Som sagt vore coolt med genomskinlig kopp. SĂ„ att man kan se nĂ€r den öppnar sig. Den kan ju sĂ„ klar vara hur ful som helst ocksĂ„, men lite kul Ă€r det ju i alla fall.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hemligheter i en liten ask.”

  1. Det här sa Linda den 5 oktober, 2012 klockan 11:54 1

    Va hÀftigt. Du mÄste visa sen hur det blev..

  2. Det här sa Cia den 5 oktober, 2012 klockan 19:05 2

    Japp det ska jag! Igor som köpte dem till mig var ocksĂ„ nyfiken 🙂