Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Shamrock

Skrivet av den 28 september, 2012 i Ditt och datt

Kommer hem trött som fĂ„, det har varit en vecka frĂ„n h-vetet pĂ„ jobbet dĂ„ jag ibland varit helt sjĂ€lv pĂ„ kontoret. DĂ„ bestĂ€mmer M att han ska bjuda mig pĂ„ middag.Först föreslĂ„r han bowlingstĂ€llet pĂ„ Kungsgatan Marion’s Gastro Diner och dit vill jag verkligen gĂ„ och kĂ€ka och bowla. Men hua jag var sĂ„ trött sĂ„ jag var frusen och ynklig. SÅ vi bestĂ€mde oss för att bara gĂ„ en bit pĂ„ gatan och Ă€ta nĂ„got enkelt.

SÄ vi testade Shamrock. Det blev ungefÀr som vi förvÀntade oss.  Ingen gastronomisk WOW-upplevelse men vi vart mÀtta och belÄtna.

Vi valde en tvĂ„rĂ€tters Med toast skagen som förrĂ€tt (Röran hade mĂ„tt bra av lite mindre crĂšme fraiche och tosten hade mĂ„tt bra av lite mindre röra 🙂 ) Men som sagt det var som förvĂ€ntat och dĂ„ Ă€r man nöjd i alla fall. Sen blev det helstekt oxfilĂ© provecale. Funkar sĂ€ger jag. Kanske till och med ett litet snĂ€pp bĂ€ttre Ă€n jag hade förvĂ€ntat mig i alla fall.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Shamrock”

  1. Det här sa Linda den 30 september, 2012 klockan 10:26 1

    LĂ€t ju gott. Men bowlingen blev du utan

  2. Det här sa Cia den 30 september, 2012 klockan 13:33 2

    Ja men jag orkade verkligen inte