Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

16 °C idag

Skrivet av den 27 augusti, 2012 i Ditt och datt

Till och med jag blev lite kall eftersom SL tvingade mig vÀnta extra lÀnge pÄ bussen. Vad gör man dÄ nÀr hösten knackar pÄ?
Jo man tÀnder ljus fluffar upp ett Lush-bad och lyssnar pÄ en god bok i ett varmt bad. Nu Àr tiden för att kura och mysa. Eller ja vad sÀger jag? Det kan man sÄ klart göra jÀmt!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “16 °C idag”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 27 augusti, 2012 klockan 22:24 1

  Vi hade konstigt vĂ€der idag. Regn nĂ€r jag Ă„kte och jobbade kvart över sex. dĂ„ var det 14 grader. Sen blev det varmare och varmare. Och sen kom solen fram. nĂ€r jag tog min joggingrunda vid halv tvĂ„ var det 20 grader. SĂ„Ă„Ă„Ă„ skönt. Men sen – nĂ„gra timmar senare – var det bara 10. Snacka om snabbt fall. Nu Ă€r det bara Ă„tta. Snyft…

 2. Det här sa Cia den 27 augusti, 2012 klockan 22:48 2

  Vill INTE…Höst suger. Det fĂ„r det bli lagom till Halloween…kanske!

 3. Det här sa Linda/Candygirl den 28 augusti, 2012 klockan 20:25 3

  NĂ€e hösten kan vĂ€nta.. idag chansade jag. VĂ€dret sa att Tornedalen kunde fĂ„ upp mot +20 – och jag tĂ€nkte att dĂ„ kanske vi ocksĂ„ hĂ€nger med pĂ„ ett hörn. Och dĂ€rför tog jag sommarklĂ€nning. Och yes. vi fick +20. weee.. sommarigen. Och nu ikvĂ€ll var det riktigt ljummet. Kom just frĂ„n en skön kvĂ€llsprommis (fast i morse nĂ€r jag joggade var det bara 9)

 4. Det här sa Cia den 28 augusti, 2012 klockan 21:55 4

  En kund till mig fick skrapa rutan i morse… 😼