Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Härliga vänner i Norrbotten

Skrivet av den 20 augusti, 2012 i Resor

OK inte helt i bloggform än som ni märker. Men vi har inte varit hel inaktiva under resten av semestern. Så jag bakdaterar.
När vi var i Grekland kom vi på att vi skulle försöka passa på att besöka Linda, U och Bus som vi känt att vi haft en stående inbjudan hos under en längre tid nu. Vi hade tur för de hade inget annat för sig så vi var välkomna. Så innan vi flög hem från Rhodos hade vi alltså en till resa bokad. 100 mil up till myggor och knott 🙂 och fina vänner!

Skogsdoften som kom som en chock när man klev ut ur terminalen var fantastisk, det är lätt att glömma dofter när man bor i stan.

Vi hade en helt underbart stressfri och lugn helg i ”lilla gula huset” Vi blev bjudna på fantastisk mat ja att jag är en sucker för Kalixlöjrom är ingen hemlighet även om M säger att bjuda honom på sånt är som att kasta pärlor för svin. Fast jag vet att han i alla fall tycker det är gott!
Linda är dessutom en av världens bästa bullbakare. Mammas och mina bullar har alltid varit bäst men nej hon ligger i alla fall jämnsides.
Vi han med at bowla också, det smärtade bra i min axel men var så kul att jag tyckte det var värt det. SÅ M och jag ska göra det igen.
Både jag och M blev dessutom väldigt förtjusta i svärmor så himla mysig människa och så klart lika lätt att ha att göra med som Linda, U och Bus.
Helgen bara försvann i ett nafs. Varken Linda eller jag fotade nämnvärt. Jag hoppas och tror att det är för att vi hade för trevligt för att tänka på sådant. Vi skulle fixat mina naglar men även det glömdes bort.
Vi hälsar gärna på igen och hoppas få se dem hos oss snart också.
Halloween hade ju varit kul men vi får se, det ska ju passa för dem också 🙂

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Härliga vänner i Norrbotten”

  1. Det här sa Linda den 26 augusti, 2012 klockan 10:19 1

    Haha.. jag har faktiskt kikat på biljetter helgen efter Halloween.. men bara kikat… Tror inte U är så pigg på bokning – vi har just lagt pengar på Ny TV, Ny Bluray, Wireless adpter till TVn, hårddisk till X-box och ny TV-bänk. Och så kablarna förståss… visakorten har åkt in och ut ur kortläsarna den här helgen.

    Nu förstår du varför vi kan spendera så mkt tid med svärmor. Hon är bäst!

  2. Det här sa Cia den 26 augusti, 2012 klockan 11:31 2

    Heheheh ja jag förstår om ni fastnar där uppe. Men ni har i alla fall något att mysa framför. 🙂

    Ja vi tyckte det var lagom med ett till hus på samma tomt till min svärmor. Det skulle funka.