Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

M & Jag är som barn

Skrivet av den 11 augusti, 2012 i Resor

M älskar att hoppa i vågorna som en liten boll. Själv gillar jag lite lugnare vatten. Men då det blåste idag blev det perfekt för M. Han hittade en magisk trollstav till mig som jag kunde försöka stilla vågorna med. Men den hade omvänd effekt. Den hade mycket energi i sig… det kände vi för den darrade när man drog den i vattnet 🙂
Japp jag har mycket fantasi!

Idag något svalare och det blåser så man orkar vara. En dag kvar sen går flyget hem. trist men skönt att få gosa med kissarna. Saknar dem rätt rejält nu.

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “M & Jag är som barn”

 1. Det här sa Steffe70 den 11 augusti, 2012 klockan 17:48 1

  Nä nu får det vara nog och dags att komma hem.

 2. Det här sa Cia den 14 augusti, 2012 klockan 0:43 2

  Ja det är det… hemma nu.

 3. Det här sa Linda den 11 augusti, 2012 klockan 18:46 3

  U undrade vad du druckit idag – egentligen… 🙂

 4. Det här sa Cia den 14 augusti, 2012 klockan 0:43 4

  Heheh antagligen för lite, då kan det visst gå hur som helst.

 5. Det här sa Camillas dagar den 14 augusti, 2012 klockan 8:53 5

  Välkomna hem! Ska läsa ikapp lite här nu, har varit väldigt dålig på att kommentera och besöka bloggar senaste tiden.
  Men du – så klart att M ska få en glassmaskin. Det är såå gott med hemgjord. Man kan begränsa sig bara till helgerna. 😉
  Nu har jag läst ut sista boken om Bella & Edward. Tänk att det blev lite vampyrnörd av mig också. 😉

 6. Det här sa Linda/Candygirl den 15 augusti, 2012 klockan 17:54 6

  Visst har du fått mitt mail?

 7. Det här sa Linda den 20 augusti, 2012 klockan 15:40 7

  Svar: Tack själva… jag tycker det var jätte-jätteroligt att ni tog er ända hit upp. Så skoj. Ni är ju så förbaskat lätta att umgås med. Synd att det är 100 mil emellan!!!! Det enda jag tycker var trist var att jag var aningen osocial i går… Sorry about that.. (idag har jag bara lätt headache och det går riktigt bra att jobba. Jag har inte fått tag på någon på sjukhuset…). Och så tycker jag nog att vi BORDE ha skjussat er till flyget. *dåligt samvete* Hoppas hemresan gick bra ändå!
  Förresten glömde vi fixa dina naglar!!!!!
  Maila gärna om du fick till nån bild. Jag har bara ett par från lördagsmiddagen jag!

 8. Det här sa Linda den 21 augusti, 2012 klockan 9:42 8

  Svar: Haha.. fast just rom har vi nog bilder på sen tidigare.,.. haha.. men maila det du har. Tror du fotade mig och bus vid bordet va?
  Så ni hittade nåt som var öppet så ni kunde fika.Skönt.
  Idag har jag bokat tid för morgondagen på lassat. Så som min barnmorska sa: I morgon klockan 13 börjar ditt nya liv!

 9. Det här sa josefin den 22 augusti, 2012 klockan 17:44 9

  Hej! Tänkte bara höra om du gör bloggdesigner? Jag och min kompis ska göra en egen onlinetidning och en blogg till det också. Har redan börjat spåna lite på det hela och min fråga till dig är om du skulle kunna göra en gratis bloggdesign till oss? SJÄLVKLART fåt du en länk i menyn som tack 🙂 Grunderna är i alla fall två menyer! Skulle vara jättesnällt av dig! Tack på förhand.

 10. Det här sa Cia den 26 augusti, 2012 klockan 0:26 10

  Hej!

  Jag brukar inte åtta mig det och då tar jag väldigt bra betalt.
  Men det finns fina och bra designer på t.ex. themeforest.