Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Årets sista?

Skrivet av den 11 juni, 2012 i Ditt och datt

Idag bokade vi en elbil ur bilpoolen. Visserligen fick vi Äka ner till Hammarbysjöstad för att hÀmta den men vi ville kolla. Egentligen mÀrker man ingen större skillnad ljudmÀssigt dÄ vÀgljudet brakar in. Det Àr bara nÀr man startar som man mÀrker att den Àr tyst.Annars lÄter det precis som bilar lÄter i Sci fi filmer. nÀr man gasar. PÄ motorvÀgen dök det upp ett tjut precis som ett tinitustjut. Den gick i alla fall vÀldigt mjukt.

Ja varför skulle vi ha bil dĂ„??? Jo för att jag skulle fĂ„r Ă„rets antagligen sista lillisar.NU Ă€r det ett helt Ă„r till nĂ€sta gĂ„ng. Ohhh vad jag vill odla lillisar 🙂

18 har sagt sitt

18 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Årets sista?”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 11 juni, 2012 klockan 7:06 1

  VĂ„ra har precis precis börjat slĂ„ ut – typ tvĂ„ tre klockor – dom nĂ€rmast vĂ€ggen. Alla ute i rabatten stod i knopp bara.. NĂ€sta helg blommar dom nog.

 2. Det här sa Cia den 11 juni, 2012 klockan 12:36 2

  Jag vet att jag fĂ„tt min dos… Men jag Ă€r i alla fall lite avis för att ni har er dos kvar :-)!

 3. Det här sa Linda/Candygirl den 11 juni, 2012 klockan 15:49 3

  Tack för inbjudan, men iĂ„r har vi ingen tid över… vi hinner kĂ€ka middag pĂ„ nerresan och frukost pĂ„ uppresan. Har inte bokat in nĂ„n sthlm denna gĂ„ng. gör hellre en enkom tur för det. Vill pĂ„ bli NOG sĂ„ stressigt annars…

 4. Det här sa Cia den 11 juni, 2012 klockan 21:35 4

  OK dĂ„ jag ska inte försöka kidnappa er pĂ„ vĂ€gen 🙂
  Men ni Àr alltid vÀlkomna.

  Som sagt Halloween kanske.

 5. Det här sa Linda den 11 juni, 2012 klockan 22:26 5

  TJa.. varför inte… ska bara fĂ„ semdagarna att rĂ€cka till allt man vill göra… Men en tur nerĂ„t Ă€r ju aldrig fel. Speciellt inte om man kan pricka in bra biljetter, gratis boende (i Rönninge) och lite annat kul…

 6. Det här sa Camillas dagar den 12 juni, 2012 klockan 12:43 6

  Elbil Ă€r coolt. Vi Ă„kte elbilstaxi (konstigt ord) dĂ„ vi var i Stockholm förra Ă„ret och det var en upplevelse. SĂ„ himla tyst. 🙂
  Du Ă€r tokig du med dina liljekonvaljer. 🙂
  Ge sambon en lyckospark snart. Är nĂ€stan lite avundsjuk pĂ„ honom.

 7. Det här sa Linda/Candygirl den 13 juni, 2012 klockan 20:26 7

  HĂ€lsa M att nu Ă€r det sĂ„ dĂ€r sjukt segt igen. Har varit sĂ„ i ca 2-3 dagar… undra varför?

 8. Det här sa Linda/Candygirl den 13 juni, 2012 klockan 20:27 8

  Och din sida Ă€r INTE seg…

 9. Det här sa Linda/Candygirl den 13 juni, 2012 klockan 20:29 9

  och det Ă€r inte bara sjĂ€lva visningen av bloggen utan Ă€ven inloggningssidan – den helt vita med lösenord, samt panelsidan…

 10. Det här sa Julia den 14 juni, 2012 klockan 22:30 10

  Hej gör du gratisbloggdesign + headers?
  Vore snÀllt om du kunde göra en till mig?!

  :)Mvh J U L I A

 11. Det här sa Linda den 17 juni, 2012 klockan 16:07 11

  Svar: ja fast det Ă€r inte sĂ„ mycket farmor han hĂ€nger med. Han har ju sina kompisar i Lilla gula. Hemma har han ”bara” kompisar pĂ„ skolan/fritids. inte hemma… hĂ€r i lilla gula finns hans bĂ€stis och nĂ„gra till…

 12. Det här sa Linda/Candygirl den 27 juni, 2012 klockan 22:00 12

  Men vĂ€nnen vart har du nu tagit vĂ€gen? inte mĂ„r du vĂ€l dĂ„ligt IGEN? Saknar dig… 🙁

 13. Det här sa Cia den 1 juli, 2012 klockan 23:53 13

  Jag har svarat via mejl.

 14. Det här sa Linda den 2 juli, 2012 klockan 0:05 14

  Som jag INTE har fĂ„tt… antar att du anvĂ€nt candygirladressen… den verkar grymt opĂ„litlig. anvĂ€nd l.haggstrom@gmail.com istĂ€llet. DĂ€r verkar mailen komma fram som dom ska.

 15. Det här sa Linda den 2 juli, 2012 klockan 23:30 15

  Testar bara om gravataren funkar med rĂ€tt mail. 🙂

 16. Det här sa Cecilia den 3 juli, 2012 klockan 21:39 16

  Hej!
  TĂ€nkte höra om du gör designer till wordpress? Eller om du skulle kunna hjĂ€lpa mig att fixa i ordning ett befintligt, enkelt wordpress-tema som finns att ladda ner. Jag tycker det Ă€r svĂ„rt att fĂ„ till sĂ„ det blir bra med header mm… Tack pĂ„ förhand! MVH/ Cecilia

 17. Det här sa Linda den 24 juli, 2012 klockan 23:20 17

  Om du minns sĂ„ fick jag ögondroppar av M första gĂ„ngen jag hĂ€lsade pĂ„ er. – den gĂ„ngen jag var sjĂ€lv. Jag har aldrig behövt anvĂ€nda dom. Idag har jag gosat med en kelsjuk kattpojke och högra handen kĂ€ndes som att jag doppat den i en skĂ„l med brĂ€nnĂ€sslor (fĂ„r ju sĂ„ nĂ€r dom slickar och smĂ„busar med klorna) men trots att jag var försiktig svĂ€llde ögonen igen. SĂ„ jag tog en sĂ„n pipett – en droppe i varje öga och det la sig pĂ„ 15 min. Tack. Tur att jag har tre eller fyra kvar. Dom kan sĂ€kert komma till pass fler gĂ„nger.

  Sen önskar jag se lite aktivitet frÄn dig. Blir lite orolig nÀr du inte bloggar. Trots mailen med förklaringar.

  Ha det bÀst. HÀlsa M

 18. Det här sa Cia den 6 augusti, 2012 klockan 13:33 18

  Nu fÄr du lite aktivitet!