Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Övertalning

Skrivet av den 3 juni, 2012 i Ditt och datt

Regn regn och Ă„ter regn vad gör man dĂ„? Hade ett par biocheckar som legat och skrĂ€pat i nĂ„gra mĂ„nader nu. SĂ„ jag övertalade M om att offra sig pĂ„ ”Hunger games”, vilket ju var betydligt enklare nu nĂ€r det var skitvĂ€der.  Jag trode allt att han skulle uppskatta den nĂ„gorlunda. Mycket riktigt vi var bĂ„da nöjda nĂ€r vi kom ut. Fyra Hello Kitty av 5.

Vi hÀmtade ut biljetterna och för att slippa gÄ ut i regnet igen tog vi en middag pÄ Pig & Wistle. INgen goume mat direkt men vi hade trevligt.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Övertalning”

 1. Det här sa Camillas dagar den 4 juni, 2012 klockan 7:05 1

  Men gud sĂ„ ni myser. SĂ„nt gör vi aldrig! MĂ„ste skĂ€rpa oss dĂ€r och lĂ€mna hemmet och soffan lite oftare. Vi Ă€r mer ”köpa hem mat och titta pĂ„ TV” typerna. Varannan helg har vi ju oftast huset fullt med ungdomar och varannan helt Ă€r det sĂ„ himla skönt att bara vara. Men, men – skĂ€rpning som sagt.
  Jag Àr lite nyfiken pÄ nyaste filmen med Noomi Rapace.

 2. Det här sa Cia den 4 juni, 2012 klockan 8:49 2

  Ja ryck upp er 😉

  Ja den var mitt första förslag men M vÄgade inte se den.

 3. Det här sa Linda/Candygirl den 4 juni, 2012 klockan 8:38 3

  Den vill jag se.. men jag mĂ„ste ta mig i kragen och lĂ€sa boken först…

  Vi ska pĂ„ bio ikvĂ€ll. Prequelen till Alienfilmerna. Promethus. Eller hur det nu stavas. i 3d. Ska bli spĂ€nnande…

 4. Det här sa Cia den 4 juni, 2012 klockan 8:47 4

  Den vĂ„gade inte M se 🙂 LĂ€skiga filmer Ă€r nog det som Ă€r omöjligt att övertala honom till.