Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

New York … I need it

Skrivet av den 19 mars, 2012 i Ditt och datt

Gå i högklackat…Bahhh har gjort sen jag var 14år (Det ingår bland annat en kurs i att gå i högklackat i vinsten). Fast jag kan faktiskt vara rätt otränad, har ju inte knatat i höga klackar på ett tag nu. Och korsa benen som en modell NÄ jag vägrar få den där fåniga gången som bara är bra för en sak, snygga bilder. M Jackson musikal/teater/konseten vad det nu är kan vara hur maffig som helst.

Men jo jag vill Åka, få en Paus i vardagen. M har nominerat mig hoppas hoppas att de drar mig när jag lyssnar!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “New York … I need it”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 19 mars, 2012 klockan 19:30 1

  Ja det skulle vara såå kul. Men jag kan bara möjligen lyssna kvart i fem på eftermiddagen. Kvart nio och kvart i tolv är de andra va? Då har jag ingen som helst chans att lyssna… så inga nomineringar här…

 2. Det här sa Cia den 19 mars, 2012 klockan 23:48 2

  OK Ingen nominering då 🙂 Jag kan inte heller lyssna jämt. Men har laddat ner Mix Megapols App så jag kan lyssna någon minut 😉 När jag inte har samtal eller är upptagen med annat.

 3. Det här sa Camilla den 20 mars, 2012 klockan 21:00 3

  Håller tummarna!!!

 4. Det här sa Cia den 20 mars, 2012 klockan 21:23 4

  Tack tack 🙂