Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

New York … I need it

Skrivet av den 19 mars, 2012 i Ditt och datt

GĂ„ i högklackat…Bahhh har gjort sen jag var 14Ă„r (Det ingĂ„r bland annat en kurs i att gĂ„ i högklackat i vinsten). Fast jag kan faktiskt vara rĂ€tt otrĂ€nad, har ju inte knatat i höga klackar pĂ„ ett tag nu. Och korsa benen som en modell NÄ jag vĂ€grar fĂ„ den dĂ€r fĂ„niga gĂ„ngen som bara Ă€r bra för en sak, snygga bilder. M Jackson musikal/teater/konseten vad det nu Ă€r kan vara hur maffig som helst.

Men jo jag vill Åka, fĂ„ en Paus i vardagen. M har nominerat mig hoppas hoppas att de drar mig nĂ€r jag lyssnar!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “New York … I need it”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 19 mars, 2012 klockan 19:30 1

  Ja det skulle vara sĂ„Ă„ kul. Men jag kan bara möjligen lyssna kvart i fem pĂ„ eftermiddagen. Kvart nio och kvart i tolv Ă€r de andra va? DĂ„ har jag ingen som helst chans att lyssna… sĂ„ inga nomineringar hĂ€r…

 2. Det här sa Cia den 19 mars, 2012 klockan 23:48 2

  OK Ingen nominering dĂ„ 🙂 Jag kan inte heller lyssna jĂ€mt. Men har laddat ner Mix Megapols App sĂ„ jag kan lyssna nĂ„gon minut 😉 NĂ€r jag inte har samtal eller Ă€r upptagen med annat.

 3. Det här sa Camilla den 20 mars, 2012 klockan 21:00 3

  HĂ„ller tummarna!!!

 4. Det här sa Cia den 20 mars, 2012 klockan 21:23 4

  Tack tack 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?