Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dirty Dancing

Skrivet av den 16 februari, 2012 i Ditt och datt

Min ena julklapp var biljetter till Dirty Dancing. 80-tal. Min avgĂ„ngsklass i USA hade ”I had the time of my life” som klassĂ„ng. Johnny var sĂ„Ă„Ă„ cool, det fanns lite baby i mig pĂ„ den tiden. Ahhh dena nostalgi jag blir lycklig i hela kroppen.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dirty Dancing”

  1. Det här sa Linda den 17 februari, 2012 klockan 16:03 1

    Och hur var förestÀllningen dÄ???

  2. Det här sa Cia den 25 februari, 2012 klockan 14:59 2

    SevĂ€rd om man Ă€r rĂ€tt generation …Fast det var mycket jubel frĂ„n smĂ„tjejerna ocksĂ„. Man ska dock inte se den frĂ„n balkong som vi gjorde utan frĂ„n Parkett.
    Men jag Ă€r nöjd.blev glad och en aning upprymd. Det Ă€r för övrigt en exakt kopia av filmen. Den avviker inte med en replik. Förutom att det Ă€r pĂ„ svenska dĂ„. Men ”Nobody puts baby in the corner” hade det tack och lov lĂ€mnat oöversatt. Inge sĂ€tter baby i hörnet… NĂ€ inte riktigt rĂ€tt liksom.