Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Första titten

Skrivet av den 4 januari, 2012 i Inredning

Ja nu har vi nycklarna till en lĂ€genhet utan ventilation och knappt nĂ„got tryck i kranen. MEN toaletten lĂ€cker inte lĂ€ngre, de har dock fĂ„tt skit under silikonet vid toan sĂ„ att det ser ofrĂ€scht ut dĂ€r :-(. Men dĂ„ vi fĂ„tt tillgĂ„ng till lĂ€genheten har vi kunnat byta ut duschvĂ€ggarna som inte funkade utan tog i nĂ€r man öppnademot ett  badkar. VI mĂ€tte och mĂ€tte och var livrĂ€dda att det inte skulle gĂ„ in pĂ„ lĂ€ngden. Det gjorde det! 🙂 SĂ„ jag kan fortsĂ€tta att mysa med Lush…. ja om de fĂ„r fart pĂ„ vattnet för nu gĂ„r det knappt att skölja hĂ„ret och att fylla ett badkar… DĂ„ lĂ€r man fĂ„ börja fylla pĂ„ morgonen. Det borde inte spela nĂ„gon roll, vi fĂ„r nĂ€mligen betala för varmvattnet sjĂ€lva efter stambytet 🙁 .

HÀr kommer en före och efterbild. Mycket luftigare med badkaret! Toppen!

Montoni Dream badkar frÄn Hemvaruhuset 5995:- inklusive hemkörning.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Första titten”

 1. Det här sa Linda den 4 januari, 2012 klockan 18:44 1

  Kommer bli jĂ€ttebra det dĂ€r. Tur du fick in karet.. för badkar Ă€r ju liksom jĂ€ttemysigt. I gula har vi inget. Men som du sĂ€ger – dĂ€r betalar vi ju vattnet – det gör vi inte hemma sĂ„ det Ă€r bĂ€ttre bada hĂ€r.

 2. Det här sa Cia den 5 januari, 2012 klockan 12:08 2

  Ja men vi mÄste betala för vattnet i vÄr hyreslÀgenhet. Men det spelar liksom ingen roll vi vill kunna bada. Fast med det tryck vi har idag kommer det ta flera Är att fylla karet. GreklandsnivÄ, Nu nÀr vi betalar varmvattnet sjÀlva borde vi ju i alla fall kunna fÄ det levererat?

 3. Det här sa Camilla den 5 januari, 2012 klockan 23:21 3

  Jag badar varje dag. Det Ă€r livet! 🙂
  Konstigt att det faktiskt kunde se luftigare ut med badkar, men det var ju rund och fin form pÄ det. Oj, nu vill jag göra om vÄrt badrum helt kÀnner jag. Superfint har ni!

 4. Det här sa Cia den 6 januari, 2012 klockan 0:52 4

  Ja det gjorde mig mycket lyckligare. Runt var det enda som passade. VĂ€ggen vid dörren Ă€r bara 55 cm bred men badkaret Ă€r 70 cm. Skulle stuckit ut vid dörren om det inte var avrundata nu ser det ut som om det var meningen att ha ett sĂ„nt 😉

  Vi har kommit pĂ„ hur vi ska dölja och korka igen hĂ„len efter duschvĂ€ggarna ocksĂ„. Vi köpte ”Pluttkrokar” sĂ„ ser det designat ut Ă€ven om det inte direkt finns nĂ„gon anvĂ€ndning för de högst upp 🙂