Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

OK riktig middag

Skrivet av den 25 december, 2011 i Ditt och datt

Blev bjudna till S & M på rester. Jo tjena ett fullfjädrat julbord hade de fixat.Lite mysigt då julaftonens mat blev panikshoppad i totalt lugn visserligen men den bestod av skinka lite gravad lax och senapssill. Det såg inte alls festligt ut.ME E ahde fixat egengeggad sill och allt!

Olivia var supersöt som vanligt om än lite kinkigare. M fick en litenO-docka i knät och den somnade, nu vill han ha en egen och jag kan i alla fall inte ge honom någon 🙁 . Sen var det dukat med julgodis på vardagsrumsbordet. Ja så här finklädd var jag, tur att vi har Floridavinter.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “OK riktig middag”

 1. Det här sa Linda den 29 december, 2011 klockan 0:39 1

  Ja du den dockan var söt… men jösses så snabbt dom växer – inte för att dom blir mindre söta – men större! 🙂

 2. Det här sa Cia den 29 december, 2011 klockan 2:42 2

  Ja hon lär ha tuffat i väg 10 cm på ingen tid alls.

 3. Det här sa Camilla den 29 december, 2011 klockan 12:13 3

  Åh, sån sötnos! Jag tycker att andras bebisar är söta, men har tyvärr aldrig sett mig själv som något mammaämne.
  Hoppas att ni njuter vidare av julledighet.

 4. Det här sa Cia den 29 december, 2011 klockan 14:10 4

  Jag tycker inte andras barn är söta. Men Olivia har inte skrikit, kräkts eller betett sig baby-illa.

  Jag hade gärna blivit mamma om jag kunde. Det gör lite ont ibland men oftast kan mina svansbarn fylla den platsen.