Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Julklapparna klara ocksÄ.

Skrivet av den 28 november, 2011 i Ditt och datt

Swish sĂ„ var man klar. M kan knappt hĂ„lla sig. Han vill att vi firar ”pikku joulua” DĂ„ fĂ„r han öppna en julklapp till lucia. Men helst vill han fira det tidigare… rucka lite pĂ„ traditionerna. HA! Tror inte det va! Nu fĂ„r han se fram emot julafton istĂ€llet. Kanske kanske firar vi ”lilla julen” om han Ă€r riktigt riktigt snĂ€ll 😀

Klapparna pÄ bilden Àr inte inslagna, bara inlagda i kartonger.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Julklapparna klara ocksĂ„.”

 1. Det här sa Camilla den 28 november, 2011 klockan 9:21 1

  Oh, sĂ„ spĂ€nnande! Jag Ă€r ocksĂ„ vĂ€ldigt otĂ„lig dĂ„ det gĂ€ller presenter. 🙂

 2. Det här sa Cia den 28 november, 2011 klockan 9:45 2

  Jag Àlskar att ge bort presenter. Men i Är vet M vad han fÄr det blir inte lika spÀnnande som nÀr jag har superöverraskningar.

 3. Det här sa Linda den 28 november, 2011 klockan 15:07 3

  jag har bara handlat nĂ„gra. Men har flera klara uppe i huvudet. Kruxet Ă€r vĂ€l att hitta pĂ„ nĂ„t Ă„t U. och Ă„t bus. Han Ă€r SKITSVÅR. Önskar sig ju typ ingen. Fast iĂ„r önskar han sig en soffa till sitt rum sĂ„ det fĂ„r det nog bli…

 4. Det här sa Cia den 28 november, 2011 klockan 21:12 4

  M önskar sig heller inget… om jag inte tvingar honom och dĂ„ blev det trĂ„kiga grejer som linser…LINSER!!!??? i Julklapp…nĂ€ dĂ€r drar jag grĂ€nsen. 🙂