Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Trasig som vanligt?

Skrivet av den 23 november, 2011 i Ditt och datt

Uppdatering:
Idag gör det lite mindre ont, hoppas det hÄller i sig, annars mÄste jag till fabbo doktorn och jag gillar inte doktorer som bekant.


Vet inte men nÀr jag var hos doktorn sist sa han att mina trummhinnor var svullna, röda och en buktade ut en del. Jag har fanimig ont i örat nu. Ska det vara pÄ det hÀr viset? KÀnner att jag vill göra en Sverker och slÀnga mitt öra i den röda soptunnan.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Trasig som vanligt?”

 1. Det här sa Camilla den 23 november, 2011 klockan 14:24 1

  Aj! Ont i örat Àr inte skönt. Fick du ingen penicillin dÄ, eller skulle du vÀnta ut det sjÀlvmant?
  Krya pÄ dig!

 2. Det här sa Cia den 23 november, 2011 klockan 15:15 2

  Jo jag fick penicillin och det lĂ€ttade, nu Ă€r det tillbaks 🙁

 3. Det här sa Linda den 26 november, 2011 klockan 22:04 3

  Svar: Äh vad petig du Ă€r… (antar att jag förtjĂ€ntat det!) det var likadant för ett Ă„r sen och dĂ„ reagerade ingen. Jag TROR att det Ă€r fixat pĂ„ den framkallade versionen.. men helt sĂ€ker Ă€r jag inte. och jag orkar inte gĂ„ leta rĂ€tt pĂ„ den nu.

 4. Det här sa Cia den 27 november, 2011 klockan 17:23 4

  Heheh vi kanske ska korrlÀsa Ät varandra?

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?