Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Trasig som vanligt?

Skrivet av den 23 november, 2011 i Ditt och datt

Uppdatering:
Idag gör det lite mindre ont, hoppas det håller i sig, annars måste jag till fabbo doktorn och jag gillar inte doktorer som bekant.


Vet inte men när jag var hos doktorn sist sa han att mina trummhinnor var svullna, röda och en buktade ut en del. Jag har fanimig ont i örat nu. Ska det vara på det här viset? Känner att jag vill göra en Sverker och slänga mitt öra i den röda soptunnan.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Trasig som vanligt?”

 1. Det här sa Camilla den 23 november, 2011 klockan 14:24 1

  Aj! Ont i örat är inte skönt. Fick du ingen penicillin då, eller skulle du vänta ut det självmant?
  Krya på dig!

 2. Det här sa Cia den 23 november, 2011 klockan 15:15 2

  Jo jag fick penicillin och det lättade, nu är det tillbaks 🙁

 3. Det här sa Linda den 26 november, 2011 klockan 22:04 3

  Svar: Äh vad petig du är… (antar att jag förtjäntat det!) det var likadant för ett år sen och då reagerade ingen. Jag TROR att det är fixat på den framkallade versionen.. men helt säker är jag inte. och jag orkar inte gå leta rätt på den nu.

 4. Det här sa Cia den 27 november, 2011 klockan 17:23 4

  Heheh vi kanske ska korrläsa åt varandra?