Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Handsklycka

Skrivet av den 16 november, 2011 i Ditt och datt

Ohhh jag har tidigare bloggat min sorg över att min handskbutik försvunnit. Jag har köpt alla mina handskar pĂ„ Hamngatan sedan mitt första par. Men sen kom Zarah och McD och den försvann. Nu visar det dig att den finns kvar fast runt hörnet. Det fick jag reda pĂ„ nĂ€r jag hittade den hĂ€r pĂ„ Sibyllegatan. Underbara gamla förvaringslĂ„dor och favoriterna ”provsvamparna”. Typiskt att jag precis köpte handskar i lördags.

4 har sagt sitt

Tags:

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Handsklycka”

 1. Det här sa Linda den 16 november, 2011 klockan 21:38 1

  Åh handskar.. sĂ„ lĂ€ckert. Och aldrig anvĂ€nt av mig…

 2. Det här sa Cia den 16 november, 2011 klockan 23:59 2

  Visst Ă€r det lĂ€ckert och snyggt och feminint. Dessutom skönt och praktiskt 😉
  Pratatde med damen i butiken och vi kom fram till att vi inte var vantkvinnor vi blev för klumpiga och vantar var för sldrigt och halkigt. Men det kan ha med vana att gör …Jag började tidigt med handskar.

  Sen kan det ha att göra med hur kalla vintrar man har och hur mycket man vistas utomhus. MisstÀnker att du ofta behöver varmare doningar.

 3. Det här sa Camilla den 17 november, 2011 klockan 21:42 3

  Du Ă€r allt en söderböna med stil du! Skönt att du hittade lilla butiken till slut. 🙂

 4. Det här sa Cia den 17 november, 2011 klockan 22:01 4

  Ja nu Àr mina handskbehov sÀkrade igen. Hoppas att de fÄr fram smartphonehandskar ocksÄ.