Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Paris – Nästan på väg

Skrivet av den 29 oktober, 2011 i Inredning

Bilden från butiken är tagen med Ms mobil… Så ni får stå ut.

Igår beställde jag slutligen var sin divan till mig och M. Det blev inte hos Stalands utan hos Lilla soffbutiken. Var så glad och nöjd tills jag kom hem och tog fram kvittot och kikade närmare på det. Då hade jag fått betala för tyg fast jag ska lämna in eget. Kände mig arg och besviken och lurad. Inte alls bra. Sov dåligt.
Fick åka in till Lilla Soffbutiken idag igen. Hon som var där idag var lika trevlig som hon som var där igår. Hon kunde hitta att det var ett kassafel och det var inga konstigheter, hon rättade till det omedelbart. Så skönt när något som blivit fel rättats till utan krångel och knorr. Ska Jag muttra lite så tycker jag det var dåligt att de tog bort min arga kommentar från deras Facebooksida  Hade varit bättre om de hört vad som var fel och varit mer hjälpsamma istället för att dölja att de kan göra fel. Nu har jag get dem en positiv kommentar om hur de löste problemet. undrar om den får vara kvar?

Ja nu återstår ju att köpa tyg, men det blir det jag skrev om här om dagen.

2 har sagt sitt

Tags: , , ,

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Paris – Nästan på väg”

  1. Det här sa Linda den 29 oktober, 2011 klockan 19:36 1

    Åh vad kul…. här kikar vi på bäddsoffa till gula huset. Ni måste ju ha nånstans att sova om ni hälsar på ju. 😉

  2. Det här sa Cia den 30 oktober, 2011 klockan 21:49 2

    Ja det måste vi verkligen 😉 Välj en extra skön även om den är ful 😉