Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dags att kalla in Taxi Mika

Skrivet av den 3 oktober, 2011 i Ditt och datt

Ja i alla fall frÄn den 20 oktober tom den 24 oktober behövs privattaxi. DÄ stÀller de in pendeln frÄn oss helt och hÄllet.

PÄ morgonen i övrigt har ju vartannat tÄg redan varit instÀllt i mÄnader. SÄ trÄngt pÄ tÄgen sÄ att man ibland fÄtt ta nÀsta tÄg

Fast idag han jag med 07:44 tÄget som normalt skulle sett till att jag var pÄ jobbet en kvart för tidigt, men sÄ kom jag alltsÄ 30 minuter för sent. Idag försenat spÄrarbete, men sÄ Àr det mer eller mindre varje dag dÀrför tog jag ett tÄg tidigare.

Samtidigt höjde de 30 dagarskortet med 100 kr. Deras vanliga resonemang, dyrare försÀmrad kommunikation kan vi komma undan med, de skriker ett tag och sen ger de upp. Och de har ju rÀtt, sÄ funkar vi Svenskar. De kommer ju undan med det för att det Àr monopol man har inget annat val om man vill Äka kollektivt.

SL stjÀl mer av min tid. Tid har de stulit mÄnga fler ggr.

Ingen har tyckt till än