Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

UPS Hell

Skrivet av den 30 september, 2011 i Ditt och datt

Jag vet att ett blogginlÀgg inte fÄr se ut sÄ hÀr, och att jag lÄter sur och bitchig. DU vÀljer vad du lÀser.

Började för nÄgra dagar sedan.
Jag kan meddela att UPS har ”fuckat upp” ordentligt. Jag blir galen pĂ„ inkompetens. Ni som följer bloggen vet att jag bestĂ€llt lite Halloweenprylar frĂ„n USA. SĂ„ lĂ„ngt allt vĂ€l. Sen finns det ju regler om tull skatter och avgifter, ocksĂ„ OK. UPS kör ut mina prylar men lĂ€mnar inte ut dem innan jag betalat för det tidigare nĂ€mda. Fortfarande OK. FĂ„r Kvitton pĂ„ betalningarna (TvĂ„ paket). Sen har det gĂ„tt en mĂ„nad och allt verkar vara frid och fröjd till det först ramlar in en betalningspĂ„minnelse för en del av beloppet (ena paketet). DĂ€r hĂ€nvisar de dessutom till en faktura som sĂ„ klart aldrig kommit till mig dĂ„ jag ju betalade direkt vid leverans. NĂ„ja jag ringer det nummer som stĂ„r men sĂ„ klart har de ingen frĂ„n ekonomi avdelningen pĂ„ plats pĂ„ kvĂ€llarna. NĂ„ja de ringer upp tvĂ„ dagar senare. Tjejen lĂ„ter anklagande och nĂ€r jag sĂ€ger att jag har kvittona kvar (Tur för jag hade tĂ€nkt slĂ€nga dem). SĂ„ vill hon sĂ„ klart ha dem, jag sĂ€ger att jag kan scanna in dem och mejla dem. Hon tvekar (Vet att de inte gillar att lĂ€mna ut mejl) Men vad fan tror de att privatpersoner har fax hemma.? De fĂ„r vara glada att jag kan scanna. Jag har fortfarande inte gjort nĂ„got fel. Felet ligger ju hos dem! Ja dĂ„ sĂ€ger hon att dĂ„ har jag den i eftermiddag. DĂ„ undrar jag tyst om hon inte Ă€r helt klar i huvudet. Jag svara lugnt att nej hon fĂ„r vĂ€nta tills jag varit hemma om hon vill jobba över sĂ„ kan hon fĂ„r dem. det vill hon sĂ„ klart inte. Åker hem och vad tror ni vĂ€ntar i ett kuvert frĂ„n UPS? Jo en pĂ„minnelseavgift pĂ„ 24 kr!! 24 kr bara en sĂ„n sak. PĂ„ en faktura jag aldrig sett för att jag redan betalat… PUHHH. Tror ni jag gick i taket. Scannade kvitton brev och pĂ„minnelser. Ja allt scannade jag och mejlade tjejen. FĂ„r se ikvĂ€ll nĂ€r jag kommer hem om de löst sina elĂ€ndiga ekonomiproblem.

Just nu Àr jag INTE nöjd med UPS!!!


Uppdatering:

Inget svar frÄn UPS. Förbannat dÄligt, jag har visat upp kvitto pÄ att det varit betalt sedan den 26 augusti. Vart de har gjort av pengarna internt ska inte jag behöva bry mig om.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “UPS Hell”

 1. Det här sa Linda den 30 september, 2011 klockan 16:43 1

  Hm.. surt.

 2. Det här sa Cia den 30 september, 2011 klockan 16:45 2

  Ja det liksom bara vÀxte och vÀxte. Som sagt tur att jag bestÀmde mig för att spara kvittona.

 3. Det här sa Linda den 1 oktober, 2011 klockan 17:49 3

  Svar:Över överföring till dator? Jag hittade en vĂ€g in… tidigare har jag alltid öppnat fotona direkt via photoshop. Det funkade inte nu utan man ska anvĂ€nda ett filöverföringsprogram – Kies – och sĂ„nt Ă€r jag lite allergisk mot (typ som till min i-pod… *morrar lite* )Men gick jag via utfoskaren och dĂ€r valde att öppna önskad bild i Photoshop dĂ„ funkade det. Knepigt, men skönt.

 4. Det här sa Linda den 2 oktober, 2011 klockan 0:26 4

  SkĂ€rmskyddet? Nu fattar jag itne…

  Jag ser bĂ„de telefonminnet och kortminnet som tvĂ„ separata mappar i utforskaren. Dock gĂ„r bilderna INTE att förhandsgranska som miniatyrer utan jag mĂ„ste öppna dom i media… samma sak i Photoshop. Jag hittar ju bildernas mappar och tillika varje bild. Men jag kan inte förhandsgranska dom. Och försöker jag öppna filerna direkt i Photoshop blir det ”filfel”. GĂ„r jag dock via utfoskaren sĂ„ funkar det.