Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Försov mig

Skrivet av den 7 september, 2011 i Ditt och datt

Jaha sÄ var hösten hÀr. Försov mig det brukar bli mycket vÀrre nÀr det Àr grÄtt och mörkt pÄ morgonen, och det var det idag. Hatar att försova mig, hela dagen brukar bli förstörd. Idag vÀgrade jag dock att hetsa upp mig och stressa.kanske tog det 5 minuter lÀngre tid att komma hemifrÄn och jag missade 29 tÄget med 30 sekunder. Fick ta 44 istÀllet. VÀgrade stressa upp mig för det ocksÄ, det var ju liksom som det var. OCh dÄ kom jag till jobbet lugn som en filbunke. Tror jag tjÀnade pÄ att jag inte stressade upp mig för jag var mycket effektivare Àn jag Àr nÀr jag kommer in varm stressad och halvt förstörd. BRA JOBBAT Cia!!!

BÄde Pricken och Plutten försökte övertala mig att stanna kvar i sÀngen nÀr de mÀrkte att jag vaknat. Filurer!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Försov mig”

 1. Det här sa Linda den 7 september, 2011 klockan 21:38 1

  NÀr försova sig Àr skit. Tur du fick en bra dag i alla fall.

 2. Det här sa Cia den 7 september, 2011 klockan 21:45 2

  Jag Ă€r bara för bra pĂ„ att försova mig :-(. Tur jag Ă€r superbra pĂ„ det jag gör pĂ„ jobbet 😉

 3. Det här sa Camilla den 8 september, 2011 klockan 9:21 3

  Tur att du fixade upp det till slut. 🙂
  Men vilken mysig bild pÄ missen. Det sÄg superskönt ut. Vi kan tyvÀrr inte ha vÄra katter i sÀngen, dÄ mannen Àr lite allergisk mot katter och det blir vÀrre om det Àr katthÄr i sÀngen.

 4. Det här sa Cia den 8 september, 2011 klockan 13:01 4

  Missen Ă€r vĂ€rldens mysigaste. Han brukar försöka övertala mig att snooza lite med honom. det Ă€r livsfarligt 😉