Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

GravvÀktare

Skrivet av den 5 augusti, 2011 i Resor


Gick förbi en ganska förfallen kyrkogÄrd. Och den vaktas av kissar. De hade fÄtt burkar med vatten och man sÄg att de Àven fÄtt mat. Tur att kissarna fÄtt mer kÀrlek Àn gravarna för annars hade jag blivit lite ledsen i ögat.2 har sagt sitt

Tags: , , , ,

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “GravvĂ€ktare”

  1. Det här sa Linda den 6 augusti, 2011 klockan 14:14 1

    Gud vilken bra kyrkogÄrd att ta coola halloweenbilder pÄ.

  2. Det här sa Cia den 6 augusti, 2011 klockan 14:37 2

    Ja alla gravar var sneda och vinda en del sĂ„g halvöppna ut. Det kĂ€nns som om den inte tagits om hand pĂ„ hur mĂ„nga Ă„r som helst. Sen blev det lite grönkusligt ljus dĂ€r nĂ€r jag lĂ€t bli att anvĂ€nda blixt. (= massor med suddiga bilder pĂ„ kissar som rör pĂ„ sig 🙂 )