Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ljus syren

Skrivet av den 19 juni, 2011 i Ditt och datt

Nybadad… och med nylackade naglar. Ljus syrenlila! Mindre lila Ă€n vad det ser ut att bli nĂ€r man kollar flaskan.

 

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ljus syren”

 1. Det här sa Linda den 19 juni, 2011 klockan 17:12 1

  snyggt. jag ska göra franska idag – bara jag kommer mig för det. Det skulle regna hela dagen sa dom , och dĂ„ tĂ€nkte jag fixa naglarna. Men jag har varit ute precis hela dagen, klippt grĂ€s, joggat och pressat i bikini. Regnet dĂ„? Vet inte… vi har haft sol och varmt. FĂ„r vĂ€l fixa naglarna ikvĂ€ll

  Vek pekfingernageln bakÄt. Den gick inte av nu men vi fÄr vÀl se hur lÀnge den hÄller. Lacket var fortfarande elastiskt nog för att inte spricka i alla fall.
 2. Det här sa Linda den 19 juni, 2011 klockan 23:01 2

  Ja sĂ„ kanske det Ă€r… nĂ„n har skapat ett solhĂ„l ovanför gula huset. För faktiskt.. nĂ€r vi Ă„kte hem… sĂ„ sĂ„g vi att det hade regnat bara en pyttebit frĂ„n oss. Blöt E4. Men inge reng hos oss… Weee…

  Jag hann inte naglarna. Skit. FÄr bli en annan kvÀll.

 3. Det här sa Camilla den 20 juni, 2011 klockan 18:19 3

  JĂ€ttefint! Vilka lĂ„nga naglar du har. Är det egna eller ”gjorda”? Jag lyckas bara fĂ„ upp mina till halvlĂ„nga, sedan börjar de spricka och jag mĂ„ste fila dem. Trist!

  Det Àr mina egna. Har aldrig haft oÀkta naglar. Jag hade sköra nagla men sÄ nÀr jag började högstadiet gjorde jag nÄgot drastiskt. Jag kÀkade öljÀsttabletter i ett Är samtidigt som jag masserade in nagelolja varje kvÀll. Har inte behövt göra sÀrskilt mycket med mina naglar sedan dess. De bara vÀxer och vÀxer och Àr stenhÄrda. Ett par gÄnger om Äret nÀr det Àr extra torrt ute brukar de brÄka men resten av Äret Àr de monster.
 4. Det här sa Linda den 21 juni, 2011 klockan 19:11 4

  svar: Blommor eller inte.. dom hÄller ÀndÄ bara ett par dagar för mig. Sen rör jag gitarren elelr gör nÄt annat dÀr fingrarna behövs.

  Mina hÄller till och med för att grÀva i jord med, om jag gör i ordning dem ordentligt. Ca tvÄ veckor sen mÄste det bytas för att naglarna vuxit för mycket. MONSTER!
 5. Det här sa Linda den 21 juni, 2011 klockan 20:49 5

  Ja naglarna hÄller. Men inte lacket. Det nöts i kanterna. Och nÀr jag spelar gitarr sÄ blir jag helt utan lack pÄ höger lÄngfinger.

  Jag menade lacket. Jag kör minst 5 lager och för mig funkar det bara med Mavla…alla andra flagar pĂ„ ett par dagar. Mycket mĂ€rkligt faktiskt.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?