Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ljus syren

Skrivet av den 19 juni, 2011 i Ditt och datt

Nybadad… och med nylackade naglar. Ljus syrenlila! Mindre lila än vad det ser ut att bli när man kollar flaskan.

 

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ljus syren”

 1. Det här sa Linda den 19 juni, 2011 klockan 17:12 1

  snyggt. jag ska göra franska idag – bara jag kommer mig för det. Det skulle regna hela dagen sa dom , och då tänkte jag fixa naglarna. Men jag har varit ute precis hela dagen, klippt gräs, joggat och pressat i bikini. Regnet då? Vet inte… vi har haft sol och varmt. Får väl fixa naglarna ikväll

  Vek pekfingernageln bakåt. Den gick inte av nu men vi får väl se hur länge den håller. Lacket var fortfarande elastiskt nog för att inte spricka i alla fall.
 2. Det här sa Linda den 19 juni, 2011 klockan 23:01 2

  Ja så kanske det är… nån har skapat ett solhål ovanför gula huset. För faktiskt.. när vi åkte hem… så såg vi att det hade regnat bara en pyttebit från oss. Blöt E4. Men inge reng hos oss… Weee…

  Jag hann inte naglarna. Skit. Får bli en annan kväll.

 3. Det här sa Camilla den 20 juni, 2011 klockan 18:19 3

  Jättefint! Vilka långa naglar du har. Är det egna eller ”gjorda”? Jag lyckas bara få upp mina till halvlånga, sedan börjar de spricka och jag måste fila dem. Trist!

  Det är mina egna. Har aldrig haft oäkta naglar. Jag hade sköra nagla men så när jag började högstadiet gjorde jag något drastiskt. Jag käkade öljästtabletter i ett år samtidigt som jag masserade in nagelolja varje kväll. Har inte behövt göra särskilt mycket med mina naglar sedan dess. De bara växer och växer och är stenhårda. Ett par gånger om året när det är extra torrt ute brukar de bråka men resten av året är de monster.
 4. Det här sa Linda den 21 juni, 2011 klockan 19:11 4

  svar: Blommor eller inte.. dom håller ändå bara ett par dagar för mig. Sen rör jag gitarren elelr gör nåt annat där fingrarna behövs.

  Mina håller till och med för att gräva i jord med, om jag gör i ordning dem ordentligt. Ca två veckor sen måste det bytas för att naglarna vuxit för mycket. MONSTER!
 5. Det här sa Linda den 21 juni, 2011 klockan 20:49 5

  Ja naglarna håller. Men inte lacket. Det nöts i kanterna. Och när jag spelar gitarr så blir jag helt utan lack på höger långfinger.

  Jag menade lacket. Jag kör minst 5 lager och för mig funkar det bara med Mavla…alla andra flagar på ett par dagar. Mycket märkligt faktiskt.