Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fönsterplats

Skrivet av den 9 juni, 2011 i Ditt och datt

OK Jag har inget bakom ryggen lÀngre sÄ mina hyllor har hamnat fel.Jag vill gÀrna ha en vÀgg bakom ryggen. Skulle gÀrna backa nÀrmare VDs glasvÀgg men dÄ skulle det se galet ut pÄ kontoret sÄ det blir det inget av med. Ja om man nu ska vara petig. LjusmÀssigt Àr det sjukt mycket bÀttre, jag har fÄtt fönsterplats. Ska gÄ över och jobba mer med exporten sÄ nu sitter jag mitt emot B som sÄ klart behöver min hjÀlp . (iPhone bild, sorry)


2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fönsterplats”

  1. Det här sa Linda den 9 juni, 2011 klockan 17:10 1

    Fönsterplats Ă€r bra. Ännu bĂ€ttre Ă€r att ha en utearbetsplats en dag som denna.. haha.. jag har inte varit inne mĂ„nga sekunder idag. Men jag fĂ„r vĂ€l igen mĂ„nga gĂ„nger om i vinter, antar jag.

    Ja nu kan jag i alla fall öppna fönstret nĂ€r jag blir för varm….
  2. Det här sa Camilla den 10 juni, 2011 klockan 16:03 2

    Jag tycker att det ser mysigt ut. Du verkar sitta högre upp Àn jag, jag ser ut direkt pÄ markplan hÀr frÄn akuten.

    Jo jag sitter pÄ plan 2. nÀr trÀdden inte Àr grönna ser jag ner till norralÀnkenhelvetet och tvÀrs över har jag Karolinska institutet.