Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Bulimi en myt!

Skrivet av den 16 maj, 2011 i Ditt och datt

Ja för så mycket som jag kräkts (Ofrivilligt) senaste åren så borde jag vara trådsmal. Men ack nej inga fördelar med att vara en jäkla spykråka, jag menar bara lida för lidandets skull fy vad orättvist! Spydde hela natten fram till 5 tiden på morgonen, jag var så trött att jag ville gråta och halsen kändes sönderfrätt. Vaknade vid 9 tiden när jobbet ringde och undrade vart jag var (Jag brukar inte missa att höra av mig).  Nu har jag fått i mig Omeprasol och även en omgång mat. Håll tummarna att natten blir lugn. (Varför röjer det bara när man ska sova förresten?

 

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bulimi en myt!”

 1. Det här sa Linda den 17 maj, 2011 klockan 10:48 1

  Stackare där.. är det nåt typ av magsår/magkatarra som spökar. För du kan väl inte åka på magsjuka jämt va?

  Jag tror du har rätt, tyvärr.
 2. Det här sa Carina den 17 maj, 2011 klockan 10:57 2

  Usch Cia, blir en ond cirkel kanske……att du spyr av att spy menar jag.
  Jag själv gör så, blir så äcklad att jag spyr igen och igen och igen och…..jag du hajjar nog.
  Ta reda på varför, tror som Linda att det kanske kan vara katarr eller nå´t!

  Sant, jag har haft panik, men nu är den över tack o lov 😛

  Jo så kan det vara för mig med att jag spyr av att spy. Men till slut finns ju inget kvar.
  Pappa tror på helicobakter…

  Skönt att ni vet vart ni ska ta vägen

 3. Det här sa Carina den 18 maj, 2011 klockan 15:42 3

  Sant, jag är mellan två jobb bara 😉

  Precis, jag menar det!
 4. Det här sa Camilla den 19 maj, 2011 klockan 21:10 4

  Stackars! Krya! Jag hatar att spy och gör det ungefär en gång var 30:e år…

  Jag börjar bli van…