Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bulimi en myt!

Skrivet av den 16 maj, 2011 i Ditt och datt

Ja för sÄ mycket som jag krÀkts (Ofrivilligt) senaste Ären sÄ borde jag vara trÄdsmal. Men ack nej inga fördelar med att vara en jÀkla spykrÄka, jag menar bara lida för lidandets skull fy vad orÀttvist! Spydde hela natten fram till 5 tiden pÄ morgonen, jag var sÄ trött att jag ville grÄta och halsen kÀndes sönderfrÀtt. Vaknade vid 9 tiden nÀr jobbet ringde och undrade vart jag var (Jag brukar inte missa att höra av mig).  Nu har jag fÄtt i mig Omeprasol och Àven en omgÄng mat. HÄll tummarna att natten blir lugn. (Varför röjer det bara nÀr man ska sova förresten?

 

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bulimi en myt!”

 1. Det här sa Linda den 17 maj, 2011 klockan 10:48 1

  Stackare dÀr.. Àr det nÄt typ av magsÄr/magkatarra som spökar. För du kan vÀl inte Äka pÄ magsjuka jÀmt va?

  Jag tror du har rÀtt, tyvÀrr.
 2. Det här sa Carina den 17 maj, 2011 klockan 10:57 2

  Usch Cia, blir en ond cirkel kanske……att du spyr av att spy menar jag.
  Jag sjĂ€lv gör sĂ„, blir sĂ„ Ă€cklad att jag spyr igen och igen och igen och…..jag du hajjar nog.
  Ta reda pÄ varför, tror som Linda att det kanske kan vara katarr eller nĎt!

  Sant, jag har haft panik, men nu Ă€r den över tack o lov 😛

  Jo sÄ kan det vara för mig med att jag spyr av att spy. Men till slut finns ju inget kvar.
  Pappa tror pĂ„ helicobakter…

  Skönt att ni vet vart ni ska ta vÀgen

 3. Det här sa Carina den 18 maj, 2011 klockan 15:42 3

  Sant, jag Ă€r mellan tvĂ„ jobb bara 😉

  Precis, jag menar det!
 4. Det här sa Camilla den 19 maj, 2011 klockan 21:10 4

  Stackars! Krya! Jag hatar att spy och gör det ungefĂ€r en gĂ„ng var 30:e Ă„r…

  Jag börjar bli van…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?