Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

iPhone EFIT

Skrivet av den 10 april, 2011 i EFIT

1 Vaknar, ingen M i sÀngen 2. kollar efter flytthjÀlp 3. kollar lite pÄ TV 4. Tömmer köket pÄ bord för att fÄ plats med farmors 5. Paniklunch pÄ McD 6. Parkeringen utan för Coop Forum KungsÀngen HUA skÀpigt och jÀkligt 7. Shurguard tömmer förÄdet pÄ smÄtt brÄte sÄ att det inte finns med Àn möbler för flyttfirman att hÀmta. 8. skrÀpigt i centrum 9. fotar slÀkttrÀdet 10. 1 matlÄdor med kyckling.

Fler EFIT

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “iPhone EFIT”

 1. Det här sa Linda den 10 april, 2011 klockan 21:59 1

  flytthjĂ€lp? Ska ni flytta tillbaka redan??? eller…

  NÀ vi ska tömma ett Shurguard förrÄd och Vi vill spara Ms rygg och min sunkiga axel.
 2. Det här sa Annika den 11 april, 2011 klockan 17:21 2

  kikar in pÄ din efit dag

  Tack för besöket
 3. Det här sa Camilla den 13 april, 2011 klockan 16:00 3

  NÀmen, var Àr M?
  Och jag glömde EFIT som vanligt… MĂ„ste nog kolla nĂ€r nĂ€sta Ă€r och göra en nedrĂ€kning frĂ„n min blogg.

  M var i vardagsrummet 😉 Men jag fick sova tills jag vaknade!