Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Illa

Skrivet av den 5 april, 2011 i Ditt och datt

Det blir inga bilder till det hĂ€r inlĂ€gget. Det ska ni vara tacksamma över 😉  Har kĂ€mpat mot illamĂ„endet hela natten. Till slut spydde jag som en rĂ€v pĂ„ morgonen vid 4 tiden.  Sen fick jag sova lite. Är rĂ€tt skakig i kroppen och tja illamĂ„endet liksom lurar i kroppen hela tiden. Ja sĂ„ jag ligger nu hemma i sĂ€ngen och tycker livet suger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Illa”

 1. Det här sa Carina den 5 april, 2011 klockan 14:12 1

  Urk, kan nĂ€stan kĂ€nna kĂ€nslan…….nÀÀÀ fy sjutton, den Ă€r grĂ€slig!
  Krya pÄ dig Cia!

  Åt lite soppa till lunch, mĂ„r illa igen. BLÄ!
 2. Det här sa Annelainen den 5 april, 2011 klockan 14:22 2

  Men, Krya pÄ dig . Kram

  Jag tror mitt gamla magsĂ„r kanske spökar… 🙁
 3. Det här sa Camilla den 5 april, 2011 klockan 14:46 3

  NÀ, stackars, stackars dig! Hoppas att du kryar pÄ dig fort!

  Det tycks vara Äterkommande. Jag kÀkar ju mina Omeprazol, men det rÀcker inte.
 4. Det här sa Linda den 6 april, 2011 klockan 20:26 4

  Svar; OK. Det var en fin omskrivning för DISS. Men jag blundar för det och vÀljer att tolka det som att jag Àr COOL

  ingen DISS alls! Fast du Àr cool

  Svar igen: Makens kommentar: Skön omskrivning för: Tur att vi alla Àr olika!

  ang. filmen. Jag tycker det var en bra Ă„tergĂ„ng till det mer klassiska- gamla – filmerna. Visst har har det kommit hyffsat bra filmer pĂ„ ”senare Ă„r”, men efter Den lilla sjöjungfrun – som Ă€r superduperbra – Ă€r det lite si och sÄ  Men den hĂ€r var ju riktigt bra. Vi hade faktiskt valt bort den. Men till det priset sĂ„ var vi ju tvungen att ”uppoffra” oss
 Vilken tur.

  HĂ„ller med mycket junk sen dess. Shhh jag sĂ„g Trassel online… Jag brukar inte titta utan att betala men den gick liksom inte att se utan att gĂ„ pĂ„ bio. Jag fĂ€r ALDRIG med mig M pĂ„ Disney. Han tittar inte ens hĂ€r hemma. Prinsessan och grodan fick jag kolla pĂ„ nĂ€r han var ute och cyklade.

  Tredje svaret: jag skoja ju bara
 jag Ă€r skit-nöjd. Och det Ă€r ju huvudsaken. sen fĂ„r alla andra tycka vad dom vill. 🙂 (Bara dom tycker som jag! :-))

  Bra DU ska vara nöjd! Sen Àr jag ju dÄlig pÄ att vara JA sÀgare

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?