Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Illa

Skrivet av den 5 april, 2011 i Ditt och datt

Det blir inga bilder till det här inlägget. Det ska ni vara tacksamma över 😉  Har kämpat mot illamåendet hela natten. Till slut spydde jag som en räv på morgonen vid 4 tiden.  Sen fick jag sova lite. Är rätt skakig i kroppen och tja illamåendet liksom lurar i kroppen hela tiden. Ja så jag ligger nu hemma i sängen och tycker livet suger.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Illa”

 1. Det här sa Carina den 5 april, 2011 klockan 14:12 1

  Urk, kan nästan känna känslan…….näää fy sjutton, den är gräslig!
  Krya på dig Cia!

  Åt lite soppa till lunch, mår illa igen. BLÄ!
 2. Det här sa Annelainen den 5 april, 2011 klockan 14:22 2

  Men, Krya på dig . Kram

  Jag tror mitt gamla magsår kanske spökar… 🙁
 3. Det här sa Camilla den 5 april, 2011 klockan 14:46 3

  Nä, stackars, stackars dig! Hoppas att du kryar på dig fort!

  Det tycks vara återkommande. Jag käkar ju mina Omeprazol, men det räcker inte.
 4. Det här sa Linda den 6 april, 2011 klockan 20:26 4

  Svar; OK. Det var en fin omskrivning för DISS. Men jag blundar för det och väljer att tolka det som att jag är COOL

  ingen DISS alls! Fast du är cool

  Svar igen: Makens kommentar: Skön omskrivning för: Tur att vi alla är olika!

  ang. filmen. Jag tycker det var en bra återgång till det mer klassiska- gamla – filmerna. Visst har har det kommit hyffsat bra filmer på ”senare år”, men efter Den lilla sjöjungfrun – som är superduperbra – är det lite si och så… Men den här var ju riktigt bra. Vi hade faktiskt valt bort den. Men till det priset så var vi ju tvungen att ”uppoffra” oss… Vilken tur.

  Håller med mycket junk sen dess. Shhh jag såg Trassel online… Jag brukar inte titta utan att betala men den gick liksom inte att se utan att gå på bio. Jag fär ALDRIG med mig M på Disney. Han tittar inte ens här hemma. Prinsessan och grodan fick jag kolla på när han var ute och cyklade.

  Tredje svaret: jag skoja ju bara… jag är skit-nöjd. Och det är ju huvudsaken. sen får alla andra tycka vad dom vill. 🙂 (Bara dom tycker som jag! :-))

  Bra DU ska vara nöjd! Sen är jag ju dålig på att vara JA sägare