Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

EFIT

Skrivet av den 26 mars, 2011 i EFIT

1 Nicke följer med pĂ„ toa och övervakar att jag kommer tillbaks till sĂ€ngen. 2 FĂ„r SMS frĂ„n Maria sĂ„ att jag kommer ihĂ„g att det Ă€r EFIT… annars hade jag glömt som vanligt (Jag har editerat telefonnumret sĂ„ ingen idĂ© ni försökerringa 🙂 . Mest tur att det finns en första bild. 3 M lurar ivĂ€g mig pĂ„ utflykt 4-5 Drottningholmsslott i solen 6 Dellans valmöjligheter (Blev rĂ€kmacka) 7 Och sĂ„ blev det choklad pĂ„ Dellan ocksĂ„. 8 PĂ„ vĂ€g hem 9 Shoppar lite mat 10 Checkar pĂ„skriset, som kommer vara helt utslaget om en mĂ„nad. 11 KĂ€kar en bullbit 12 Dags för M att vila lite jag kryper ner bredvid 12 Skit, jag somande ocksĂ„… Vill inte upp 14 Hej 70-tal, M mutar upp mig med varma mackor 15 Som vanligt spear M ordspel.
Katternars EFIT…


Vill du se fler EFIT?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “EFIT”

  1. Det här sa smĂ€m den 27 mars, 2011 klockan 0:05 1

    Fin han Ă€r… Nicke 🙂

    Ja och honom fick vi pĂ„ köpet nĂ€r vi köpte hans bror. Eller snarare uppfödaren ville inte dela pĂ„ dem dĂ„ de var som ler och lĂ„nghalm. Nicke har en ”blĂ„tĂ„” sĂ„ han hĂ„ller inte 100% birmastandard… Vilket fĂ„neri resten Ă€r ju perfket!
  2. Det här sa Linda den 27 mars, 2011 klockan 0:07 2

    Oj vilket lĂ€ckert pĂ„sskris… och – du skulle messat mig. Jag glömde ju!

    Ja det Àr jÀtte fint vÄrt ris. Katterna lÄter dessuom fjÀdrarna vara ifred.
  3. Det här sa Annika den 27 mars, 2011 klockan 8:43 3

    Godmorgon kikar in pÄ din EFITdag

    Kikar in hos dig ocksĂ„ 🙂
  4. Det här sa Karoleen den 27 mars, 2011 klockan 9:23 4

    Kul att fĂ„ följa eran dag. Bulle – mums, det Ă€r jag grymt sugen pĂ„. MĂ„ste nog baka bullar snart!

    Ohhh baka kan jag inte göra… dĂ„ Ă€ter vi för mycket bullar 🙂
  5. Det här sa Micke den 27 mars, 2011 klockan 12:13 5

    Varma mackorna sÄg mer Àn gooooda ut!

    M vet hur han ska charma tjejer 😉
  6. Det här sa Maria den 27 mars, 2011 klockan 12:30 6

    Wow, vilken kopp med choklad, jag Àr grön av avund och vad gullig M Àr som bjuder pÄ varma mackor.

    Kram Maria

    PS. Jag har lagt upp min EFIT nu, bÀttre sent Àn aldrig!

    Den var galet god, det Àr Dellans lyxchoklad. M Àr alltid gullig, vÀrldens bÀsta M ehlt enkelt.

    Ska kika in 😉 Din efit brikar vara en favorit för att bilderna Ă€r fina och sĂ„ Ă€r det en fröjd att besöka din blogg för att den alltid har snygga trevliga teman.

  7. Det här sa Camilla den 27 mars, 2011 klockan 12:41 7

    Vi fĂ„r nog börja med telefonkedja, jag lyckas alltid glömma EFIT nu för tiden. Det Ă€r ju roligt ju! Kul att kika pĂ„ din dag ocksĂ„. Drottningholm Ă€r fint, dit var vi för inte sĂ„ lĂ€nge sedan dĂ„ vi bodde i Bromma pĂ„ hotell en helg. Gud vad ni Ă€ter gott och fikar gott! HĂ€r hĂ€nder aldrig nĂ„got sĂ„dant, vi Ă€r urdĂ„liga pĂ„ att fika ute. SkrĂ€pning helt enkelt… (för mig alltsĂ„!).
    Hoppas att du fÄr en lika fin söndag!

    Hahaha ja jag Ă€r ju helt omöjlig sjĂ€lv sĂ„ jag förstĂ„r vad du menar. Men som tur Ă€r har jag Maria 🙂 .

    NĂ€ ni kanske inte fikar ute men ni tar smĂ„ minis semestrar och bor pĂ„ hotell titt som tĂ€tt… KĂ€nns som det tar det ett steg lĂ€ngre skulle jag vilja pĂ„stĂ„.

  8. Det här sa Vonkis den 27 mars, 2011 klockan 13:26 8

    Jag har börjat att skriva in i mobilen nÀr det Àr dags för EFIT.

    Men jag har vĂ€rldens bĂ€sta Maria som brukar pĂ„minna mig. Tack vare kamera i mobilen brukar det lösa sig 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?