Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

EFIT

Skrivet av den 26 mars, 2011 i EFIT

1 Nicke följer med pĂ„ toa och övervakar att jag kommer tillbaks till sĂ€ngen. 2 FĂ„r SMS frĂ„n Maria sĂ„ att jag kommer ihĂ„g att det Ă€r EFIT… annars hade jag glömt som vanligt (Jag har editerat telefonnumret sĂ„ ingen idĂ© ni försökerringa 🙂 . Mest tur att det finns en första bild. 3 M lurar ivĂ€g mig pĂ„ utflykt 4-5 Drottningholmsslott i solen 6 Dellans valmöjligheter (Blev rĂ€kmacka) 7 Och sĂ„ blev det choklad pĂ„ Dellan ocksĂ„. 8 PĂ„ vĂ€g hem 9 Shoppar lite mat 10 Checkar pĂ„skriset, som kommer vara helt utslaget om en mĂ„nad. 11 KĂ€kar en bullbit 12 Dags för M att vila lite jag kryper ner bredvid 12 Skit, jag somande ocksĂ„… Vill inte upp 14 Hej 70-tal, M mutar upp mig med varma mackor 15 Som vanligt spear M ordspel.
Katternars EFIT…


Vill du se fler EFIT?

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “EFIT”

 1. Det här sa smĂ€m den 27 mars, 2011 klockan 0:05 1

  Fin han Ă€r… Nicke 🙂

  Ja och honom fick vi pĂ„ köpet nĂ€r vi köpte hans bror. Eller snarare uppfödaren ville inte dela pĂ„ dem dĂ„ de var som ler och lĂ„nghalm. Nicke har en ”blĂ„tĂ„” sĂ„ han hĂ„ller inte 100% birmastandard… Vilket fĂ„neri resten Ă€r ju perfket!
 2. Det här sa Linda den 27 mars, 2011 klockan 0:07 2

  Oj vilket lĂ€ckert pĂ„sskris… och – du skulle messat mig. Jag glömde ju!

  Ja det Àr jÀtte fint vÄrt ris. Katterna lÄter dessuom fjÀdrarna vara ifred.
 3. Det här sa Annika den 27 mars, 2011 klockan 8:43 3

  Godmorgon kikar in pÄ din EFITdag

  Kikar in hos dig ocksĂ„ 🙂
 4. Det här sa Karoleen den 27 mars, 2011 klockan 9:23 4

  Kul att fĂ„ följa eran dag. Bulle – mums, det Ă€r jag grymt sugen pĂ„. MĂ„ste nog baka bullar snart!

  Ohhh baka kan jag inte göra… dĂ„ Ă€ter vi för mycket bullar 🙂
 5. Det här sa Micke den 27 mars, 2011 klockan 12:13 5

  Varma mackorna sÄg mer Àn gooooda ut!

  M vet hur han ska charma tjejer 😉
 6. Det här sa Maria den 27 mars, 2011 klockan 12:30 6

  Wow, vilken kopp med choklad, jag Àr grön av avund och vad gullig M Àr som bjuder pÄ varma mackor.

  Kram Maria

  PS. Jag har lagt upp min EFIT nu, bÀttre sent Àn aldrig!

  Den var galet god, det Àr Dellans lyxchoklad. M Àr alltid gullig, vÀrldens bÀsta M ehlt enkelt.

  Ska kika in 😉 Din efit brikar vara en favorit för att bilderna Ă€r fina och sĂ„ Ă€r det en fröjd att besöka din blogg för att den alltid har snygga trevliga teman.

 7. Det här sa Camilla den 27 mars, 2011 klockan 12:41 7

  Vi fĂ„r nog börja med telefonkedja, jag lyckas alltid glömma EFIT nu för tiden. Det Ă€r ju roligt ju! Kul att kika pĂ„ din dag ocksĂ„. Drottningholm Ă€r fint, dit var vi för inte sĂ„ lĂ€nge sedan dĂ„ vi bodde i Bromma pĂ„ hotell en helg. Gud vad ni Ă€ter gott och fikar gott! HĂ€r hĂ€nder aldrig nĂ„got sĂ„dant, vi Ă€r urdĂ„liga pĂ„ att fika ute. SkrĂ€pning helt enkelt… (för mig alltsĂ„!).
  Hoppas att du fÄr en lika fin söndag!

  Hahaha ja jag Ă€r ju helt omöjlig sjĂ€lv sĂ„ jag förstĂ„r vad du menar. Men som tur Ă€r har jag Maria 🙂 .

  NĂ€ ni kanske inte fikar ute men ni tar smĂ„ minis semestrar och bor pĂ„ hotell titt som tĂ€tt… KĂ€nns som det tar det ett steg lĂ€ngre skulle jag vilja pĂ„stĂ„.

 8. Det här sa Vonkis den 27 mars, 2011 klockan 13:26 8

  Jag har börjat att skriva in i mobilen nÀr det Àr dags för EFIT.

  Men jag har vĂ€rldens bĂ€sta Maria som brukar pĂ„minna mig. Tack vare kamera i mobilen brukar det lösa sig 😉