Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Rensningen fortsatte

Skrivet av den 19 mars, 2011 i Ditt och datt

Konstigt hur mycket junk man har haft utan att veta vad man har. Men jag blev vÀldigt glad nÀr jag hittade mina pÄskprydnader. Ni fÄr troligen se dem sen. En hel del nostalgi och massor med böcker som blivit fuktskadede dÄ det regnat in i första förrÄdet lÄdorna stog i. Regnskadorna gjorde det mycket lÀttare att slÀnga. skulle tro att i alla fall 80 % (dubbelt sÄ mÄnga lÄdor som pÄ bilden) av det som fanns i lÄdorna Äkte. Lite roligt var det att hitta mina gamla slalomskidor och pjÀxor. Skidorna Äkte direkt in i grovsoprummet men det var lite kul att se skillnaden mot dagens plankor.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Rensningen fortsatte”

  1. Det här sa Linda den 20 mars, 2011 klockan 20:01 1

    SĂ„na slalomskidor har jag stĂ„ende nĂ„n stans… haha… det var LÄÄÄÄNGE sen jag Ă„kte.

    Hahah dÄ kan vi konstatera att det tycks gÀlla för oss bÄda. Jag har inte Äkt med nÄgra andra skidor i hela mitt liv.