Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Yes…

Skrivet av den 18 mars, 2011 i Ditt och datt

… vĂ€rldens bĂ€sta TV programm har börjat igen.

Fram tills idag har jag varit övertygad om att ingen kan se bra ut i knytblus. Jag erkĂ€nner mig nu till knytblustroende pĂ„ Marika Willstedt… Shit vad den kvinnan Ă€r vacker, och dĂ„ speciellt i knytblus.OK SĂ„ Sandelin hade damp, men det klĂ€r honom pĂ„ nĂ„got mystiskt vis. Alcazar vars storhet jag inte har förstĂ„tt, strĂ„lade. Det var nog det bĂ€sta SĂ„ ska det lĂ„ta nĂ„gonsin… SĂ„ himla nöjd.


En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Yes…”

  1. Det här sa Camilla den 19 mars, 2011 klockan 18:08 1

    NĂ€men, nÀÀÀ… Jag deppar för att ”PĂ„ spĂ„ret” Ă€r slut…

    Ähhh nĂ€r sĂ„ ska det lĂ„ta finns? Kasmaja!