Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Barnsligt gott

Skrivet av den 12 mars, 2011 i Ditt och datt

IgĂ„r kvĂ€ll önskade jag mig Skogaholmslimpa med Gouda och varm choklad. Mackorna ska sen doppas i choklade, kladdigt men det Ă€r barnsligt gott och jag minns inte nĂ€r jag Ă„t det senast. SĂ„ Ingen hemfixad mĂŒsli ingen pressad juice denna dag… NĂ€ barnsligt gott bara… För nĂ€r jag vaknade lĂ„g det dĂ€r i köket och vĂ€ntade, M Ă€r min trollkarl.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Barnsligt gott”

 1. Det här sa Linda den 13 mars, 2011 klockan 18:11 1

  Det ser ut som busungens frukost. 🙂

  SjÀlv hÄller jag mig till te pÄ morgonen.

  Te…nĂ€ aldrig! Kaffe eller som hĂ€r varm choklad 😉
 2. Det här sa Linda den 13 mars, 2011 klockan 20:36 2

  Kaffe resten av dagen – men te pĂ„ morgonen.

  Te och jag blir aldrig kompisar skulle jag tro.
 3. Det här sa Camilla den 13 mars, 2011 klockan 20:42 3

  Gud sĂ„ gott! Det Ă€r bĂ€sta sortens matsĂ€ck att ha med sig dĂ„ man Ă€r ute och Ă„ker skidor eller ute pĂ„ isen och pimplar eller sĂ„… Ja, sjĂ€lvklart gott att Ă€ta hemma i köket ocksĂ„, men jag fick friluftsvibbar. 😉

  Ja det Ă€r ÄNNU godare ute…det har du rĂ€tt i.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?