Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Barnsligt gott

Skrivet av den 12 mars, 2011 i Ditt och datt

Igår kväll önskade jag mig Skogaholmslimpa med Gouda och varm choklad. Mackorna ska sen doppas i choklade, kladdigt men det är barnsligt gott och jag minns inte när jag åt det senast. Så Ingen hemfixad müsli ingen pressad juice denna dag… Nä barnsligt gott bara… För när jag vaknade låg det där i köket och väntade, M är min trollkarl.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Barnsligt gott”

 1. Det här sa Linda den 13 mars, 2011 klockan 18:11 1

  Det ser ut som busungens frukost. 🙂

  Själv håller jag mig till te på morgonen.

  Te…nä aldrig! Kaffe eller som här varm choklad 😉
 2. Det här sa Linda den 13 mars, 2011 klockan 20:36 2

  Kaffe resten av dagen – men te på morgonen.

  Te och jag blir aldrig kompisar skulle jag tro.
 3. Det här sa Camilla den 13 mars, 2011 klockan 20:42 3

  Gud så gott! Det är bästa sortens matsäck att ha med sig då man är ute och åker skidor eller ute på isen och pimplar eller så… Ja, självklart gott att äta hemma i köket också, men jag fick friluftsvibbar. 😉

  Ja det är ÄNNU godare ute…det har du rätt i.