Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Semellördag

Skrivet av den 26 februari, 2011 i Ditt och datt

Ja OK Jag bakdaterar lite sĂ„ att ni ser att jag inte bara lidit… Ă€ven om trycket varit för högt för att jag ska orka blogga… Jobbet gĂ„r alltid först, Ă€ven om jag ibland önskar att jag ibland sĂ„g till mig sjĂ€lv först 😉

HÀr blev det faktiskt jobb och mig sjÀlv. För jag trÀffade vÄra kunder frÄn Ukraina som mellanlandade och var pÄ blixtvisit. de ville prova nÄgot svenskt och eftersom semlor Àr i sÀsong sÄ blev det vete-katten. Ett halvbra val dÄ det alltid Àr sÄ fullt. men jag lyckades fixa ett bord dÀr vi alla fem fick plats.

TyvÀrr hamnade min jacka med iPhonen lÀngst ner i högen av jackor som vi nÀstan satt pÄ, sÄ det finns inga bilder. Mer Àn dem jag tog strax inna de kom. Knasig bild jag vet men jag Àr kÀr i deras lysande fönstertak.

 

Fick dessutom ett par presenter sĂ„ jag antar att jag Ă€r uppskattad 😉 Ett halsband med hjortar som symboliserar styrka och sĂ„ solsymboler. Sen fick jag Ă€ven Ukrainsk skumpa. Åter kommer kanske med hur den smakade nĂ€r jag vet :-). Lite ovant att sĂ€ljarna fĂ„r presenter tror jag vi förvĂ€ntas ju smörja vĂ„ra kunder. fast det gör jag med service 😉

 

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Semellördag”

  1. Det här sa Linda den 2 mars, 2011 klockan 22:04 1

    Åh vad kul att fĂ„ lite uppskattning. Urkainsk skumpa.. tja.. varför inte. Är inte rysk champagne rĂ€tt bra? eller Ă€r det bara kvaiaren?

    Heheh har fĂ„tt Rysk skumpa av mina ryska kunder ocksĂ„, men den var överskattad… Kaviaren Ă€r dock to die for! Den fick jag dock av en fd chef.
    Jag fÄr i och för sig ofta muntlig och skriftlig uppskattning frÄn kunderna, vet att de flera ggr bemödat sig att skriva till vÄr VD ocksÄ dÄ jag ibland fÄr CC eller att de talar om att de gjort det.

    Att fĂ„ presenter och beröm Ă€lskar jag men kan inte hantera det. Jag rodnar, stammar och tappar talförmĂ„gan…Hasplar fram tack och sen vet jag inte vad jag ska göra 🙂 Ganska knasigt beteende.