Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Nu är hjärtat hemma igen

Skrivet av den 17 februari, 2011 i Ditt och datt

Ja och då fick han så klart en blomma, M är bättre på blommor än mig. Vore det inte för honom skulle jag antagligen aldrig ens försökt ta hand om något grönt och levande. Snittblommor har alltid varit min melodi.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nu är hjärtat hemma igen”

 1. Det här sa Camilla den 18 februari, 2011 klockan 9:33 1

  Jag har bara konstgjorda blommor, förutom två orkidéer i köket. Lyckas alltid glömma att vattna och så dör de. T tjatar om att det är bra med gröna växter, det blir bättre luft inne o s v. Vad dum jag var som inte köpte någon växt till honom på alla hjärtans dag… Jag får väl ge honom en ”bara ändå” i stället – så piggar man ju även upp sina egna fönster samtidigt.
  Trevlig helg!

  På Formex fanns tonvis med konstgjort men nej jag hoppar det. T får sköta växterna då. Ja ge honom flera stycken bara för att.
 2. Det här sa Smäm den 18 februari, 2011 klockan 10:34 2

  Jag brukar vara relativt bra på att sköta mina växter men bäst är förstos sådana man inte behöver vattna för ofta. Fint hjärta.

  Ja mina pengaträd har ju överlevt…. tur
 3. Det här sa Linda den 18 februari, 2011 klockan 13:45 3

  Jag vattnar aldrig – och dom verkar överleva ändå. men så kör vi mest på svärmor tungor och svärmor bandrosetter. Dom klarar det mesta. och så orkideer.

  Vi har murgröna och pengaträd… Tycks vara det enda som överlever mig.
 4. Det här sa Linda den 19 februari, 2011 klockan 13:23 4

  Murgröna får jag bara ohyra i – spinn.. just för att dom aldrig får vatten.

  Peppar peppar och allt vidskepligt som går utan att jinxa det… För jag har inte fått spinn på 3 år nu…