Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Hemvägen blev lååång

Skrivet av den 11 februari, 2011 i Ditt och datt


Stannade på vägen till stationen och köpte med mig lite thaimat hem. Skulle stannat kvar där lite längre så hade jag sluppit att nästan frysa tårna och fingrarna av mig. 16:31 tåget hade inte kommit när jag kom och det kom inget tåg före 18:40. Oj vad jag frös. Inte alls lika ”behagligt” att vänta på tåget som på morgonen. Jag började tappa känseln i tårna, men tack och lov började det sticka i dem när jag äntligen fick kliva på tåget. Väl hemma var fokus ett varmt bad. Mina knän var blå när jag klev i och jag lovar, jag överdriver inte. Tår och fingrar känns fortfarande lite domande och på nåt sätt ömma.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hemvägen blev lååång”

 1. Det här sa Linda den 12 februari, 2011 klockan 10:15 1

  Oj.. hörde att det var kaos där nere hos er. och ni är väl inte direkt rustade för snö och kyla… tur du kunde tina upp sen i badet i alla fall.

  Ja jag var i det närmaste desperat. Tyr jag hade kängorna på mig de har i alla fall lite mer luft och inte fötterna direkt mot kylan.
 2. Det här sa Carina den 12 februari, 2011 klockan 12:23 2

  Jodå vi hade allt snöstorm vi också igår!
  Jag gillar vinter och kan tycka att det är riktigt gött att vara ute i
  RIKTIGT busväder (alla extremväder) och sen komma in i värmen igen 😉

  Tilläggas ska att jag klär mig varmt, termobrallor och curlingkängor så klarar jag det värsta 🙂
  Jo limpan var god, i alla fall nybakad!
  Idag har jag inte ätit bröd till frulle ännu, blev kesoplättar idag!

  Besvär tycker jag inte att det är att baka, bara mysigt 🙂

  Ja fast det är ju inte riktigtså jag klär mig på väg till jobbet liksom.