Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

PensionÀrskatten

Skrivet av den 3 februari, 2011 i Kattifnattarna

Ja inte för att hon Àr gammal utan för att hon tar hand om mig och hela tiden kryper upp och ska kela. RÀtt bra nÀr man Àr en ynk vilket jag varit i flera dagar. Fast idag stannade jag hemma det blev för mycket att sova dÄligt och sedan vakna och ha ont. Jobbade lite hemifrÄn i alla fall för att slippa stressa för mycket i morgon. Knaprar magpiller och hÄller tummarna.

VÀrldens bÀsta sötis Àr det i alla fall

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “PensionĂ€rskatten”

 1. Det här sa Linda den 3 februari, 2011 klockan 21:42 1

  Jag skulle ocksĂ„ vilja kunna jobba hemifrĂ„n. Men dĂ„ mĂ„ste vi nog skaffa möjlighet till videokonferans. haha.. svĂ„rt att hĂ„lla samlingar, lĂ€randesitationer och sĂ„nt annars. För att inte tala om hur man skulle fixa dom praktiska bitarna… *fniss*

  Nja jobba och jobba, jag lÀr inte fÄ betalt.
 2. Det här sa Carina den 4 februari, 2011 klockan 8:05 2

  Usch du Àr ocksÄ sjuk förstÄr jag, jobbigt och trÄkigt.
  Men lite gos kan göra underverk tror jag sĂ„ gosa pĂ„ bara 🙂
  Krya pÄ dig!

  Ja jag har ju pajjat min mage , troligen med stress nu gör den ont och jag har krĂ€kts i natt… Mest jĂ€vligt irriterande.