Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Knark!

Skrivet av den 11 januari, 2011 i Ditt och datt

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Knark!”

 1. Det här sa Linda den 11 januari, 2011 klockan 20:59 1

  funkar bra? Luktar gott? smakar gott? jag är URUSEL på smörja läpparna. kommer aldrig ihåg det…

  Jag skulle aldrig köpt knarket, men de följde med bonusprylarna jag fick när jag handlade för 300 pix sist påLush.

  Samma här förutom nu, den ligger frestande bredvid min laptop och jag knarkar.
  Inget vatten i och det märks för läpparna blir len som fasiken. Det är inte beroendeframkalland på det viset att läpparna torkar igen som Lypsyl och annat brukar göra, nä detta funkar. Men det luktar gott och känns trevligt så jag kan inte sluta smeta på det.

 2. Det här sa Carina den 12 januari, 2011 klockan 8:00 2

  Här i Gävle stängde de lush förra året trist nog.
  Jag hadlade en del där som jag saknar nu, deras massagetvål bl a!
  Det där ser beroendeframkallande ut, läppmojs är ett måste!

  Men du kan beställa allt Lush på nätet
 3. Det här sa josefin - följ mitt nya liv 2011 den 12 januari, 2011 klockan 14:16 3

  Hoppas att du får en trevlig dag<3
  Kika gärna in hos mig och lämna en liten hälsning <3
  Kram

  sv: Hej! Jasså? Öhh, oj då, hittade den på google 😛 Vem är My? 😀 haha 🙂 kram!
  dock håller jag på och ändrar hela tiden.. blir aldrig nöjd 😛 haha 😀

  Tja det här är My vars bakgrund du ser ut att ha ”lånat” http://www.lilija.com/
  Synd, själv har jag blivit väldigt nöjd med min design, kan nog bli kvar väldigt länge.

  sv: öh nä jag har inte tagit bort någon kommentar =) och nej jag har inte lånat någon bild, eller jo rent tekniskt har jag ju det eftersom jag hittade bilden på google, och då var den inte på någon ”my”-sida. nu har jag tittat på hennes blogg och ser att hon har likadan bild. jag har i alla fall inte tagit någon bild från någon, men eftersom du verkade vara så himla säker på det så har jag nu bytt till en annan bild. och vad säger att den här ”My” inte har tagit bilden från samma ställe som mig? Nåväl, orka försvara sig när jag inte har gjort något fel.

  Det är ”fel” att ta bilder från Google. Det finns sidor med gratis bilder där upphovsmannen givit tillåtelse för andra att använda dem eller så kan man köpa. Jag köper ofta mina på iStockphoto eller så skapar jag dem själv. Det finns både idéstöld och bildstöld på nätet. ingen bild är OK att ta även om den inte är märkt med copyright. Det är bara upphovsmannen som har rätt att använda bilden eller ge rättighet till någon annan. Nu följer väldigt få detta och jag skrev inte detta för att bråka med dig utan mer för att jag reagerade. OCh nu svarar jag i mer utbildande syfte eftersom du inte visste att du gjort fel.

  sv: jaha, vad vill du ha sagt? att jag plagierat? det har jag i alla fall inte. jag har inte sett hennes blogg innan, jag har bara gjort som jag själv vill ha och som jag tycker är fint. så kom inte och påstå något annat. har du inget snällt att säga får det vara. ska jag be om ursäkt för att jag har samma smak på design som My? nejdu, det tänker jag inte. jag har gjort min design själv, och jag har inte snott något från någon.

  Jag ger upp och ser det som att du har plagierat. Antog att du inte visste vad som är lagligt och inte. Säger du att du inte gjort det tja då så.

  What the fuss is about! Klicka för lite större storlek så syns det bättre.

  Det här sa josefin – följ mitt nya liv 2011 den 12 januari, 2011 klockan 20:10
  sv: jag håller med om att det var väldigt likt, men jag har inte snott någonting.

  OK säger du det så är det säkert så.
 4. Det här sa Linda den 12 januari, 2011 klockan 18:42 4

  Haha.. nu har du och josefin nästan lika bakgrunder istället… *fnissar*

  Ja men bara nästan och resten är ju inte ens i närheten av att vara lik min sida. Hennes design innan såg ut precis som Mys fast inte centrerad 😉 Som den är nu ser den helt egen ut i alla fall. Hon hade inte alls behövt detta långa försvarstal. Jag bara reagerade på att den såg superkopierad ut. Det tog skruv tydligen. Var inte alls meningen att starta något bråk. Men hon tog tydligen illa vid sig.
 5. Det här sa L I L I J A den 12 januari, 2011 klockan 20:12 5

  Vad irriterande! Jag har gjort min bakgrund själv i photoshop, så var det samma som min så är den stulen.

  Nyanskillnad. så det måste vara din. Men nu använder hon den ju inte så inte så mycket att orda om längre.
 6. Det här sa L I L I J A den 12 januari, 2011 klockan 21:05 6

  Grrr, ja, det är min.. Syns på prickarnas placering 👿
  JätteTack för att du sa till!

  Jag skulle själv inte bli så glad om någon tog något jag gjort utan att fråga.
  Men som hon sa, hon hade hittat den via Google och kanske inte visste att det fortfarande är din bild.
  Det kan ju vara så…
 7. Det här sa Camilla den 14 januari, 2011 klockan 11:42 7

  Irriterande med snodda designer… !
  Men över till läppmojset, jag som är läppglansoman måste ju verkligen testa det där. Såg av Carina att Lush stängt i Gävle. Så tråkigt! Jag är nästan aldrig på stan, så jag är dåligt uppdaterad i vilka butiker som fortfarande lever.
  Trevlig helg vännen!

  Som sagt shoppa på nätet.
  Jag har aldrig haft läppmojs som är så bra.

  Trevlig helg själv!

 8. Det här sa L I L I J A den 15 januari, 2011 klockan 15:57 8

  Svar: Åh, jag med. Det är så himla dumt! Snacka om att slösa bort nuet liksom :S

  Fast idag har jag inte funderat på måndagen, tagit ett 2 timmars bad och blött ner halva lägenheten när jag var klar. Det är i alla fal inte slöseri med tid 😉