Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Medans du sov…

Skrivet av den 6 januari, 2011 i Ditt och datt

Ja medan M lĂ„g och tog sin eftermiddagslur passade jag pĂ„ att plocka bort alla russin ur RenĂ©e Voltaires granola. Jag tycker vĂ€ldigt illa om russin. som ni förstĂ„r. Sen fick den sin plats i en nyinköpt burk. Letar febrilt efter vackra glasburkar men har inte hittat nĂ„on 100% bra. SÅ IKEA fick rycka in med temporĂ€r lösning.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Medans du sov…”

 1. Det här sa Linda den 7 januari, 2011 klockan 0:20 1

  Jag Àr grympt impad av rosbuketten.

  Ja jag brukar unna mig en sÄn lite dÄ och dÄ.
  Den finaste fick jag dock av M för mÄÄÄnga Är sedan.
  Det Ă€r alltid 30-40 rosor i mina buketter för det Ă€r det som passar bĂ€st i min vas 😈
 2. Det här sa Camilla den 8 januari, 2011 klockan 22:27 2

  Gillar inte heller russin, speciellt inte varma som Àr i bröd. UÀk!

  Nej fy de Àr absolut vÀrst. Jag skulle aldrig ha i russin i bröd. FYYY!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?