Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Medans du sov…

Skrivet av den 6 januari, 2011 i Ditt och datt

Ja medan M låg och tog sin eftermiddagslur passade jag på att plocka bort alla russin ur Renée Voltaires granola. Jag tycker väldigt illa om russin. som ni förstår. Sen fick den sin plats i en nyinköpt burk. Letar febrilt efter vackra glasburkar men har inte hittat nåon 100% bra. SÅ IKEA fick rycka in med temporär lösning.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Medans du sov…”

 1. Det här sa Linda den 7 januari, 2011 klockan 0:20 1

  Jag är grympt impad av rosbuketten.

  Ja jag brukar unna mig en sån lite då och då.
  Den finaste fick jag dock av M för mååånga år sedan.
  Det är alltid 30-40 rosor i mina buketter för det är det som passar bäst i min vas 😈
 2. Det här sa Camilla den 8 januari, 2011 klockan 22:27 2

  Gillar inte heller russin, speciellt inte varma som är i bröd. Uäk!

  Nej fy de är absolut värst. Jag skulle aldrig ha i russin i bröd. FYYY!