Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Pangbilder

Skrivet av den 2 januari, 2011 i Ditt och datt

Eller ja om det är pangbilder eller inte beror ju på hur man ser det. Jag hade inte tänkt fota alls. Men så smällde precis i höjd med vårt fönster. Ibland var det som att stå mitt i smällen. Då slet jag fram mobilen och klickade i alla fall. För så nära kommer jag nog aldrig mer. Bilderna blev dock inte fantastiska, men de är minnen.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Pangbilder”

  1. Det här sa Linda den 2 januari, 2011 klockan 23:52 1

    Åh vad tjusigt… jag fotade inga fyrverkerier. Jag tittade bara…

    Vi började med att bara titta, men när de smällde av precis utanför fönstret blev jag inspirerad. tyvärr missade jag de som kom närmast.
  2. Det här sa Camilla den 3 januari, 2011 klockan 15:04 2

    Åh, jag får svindel av er lägenhet… men fyrverkerierna såg vackra ut.

    Heheh har inte ens tänkt på det. M har inte heller sagt något även om han har svårare för höjder än mig.