Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kvällens drink.

Skrivet av den 27 december, 2010 i Ditt och datt

Testar nästa mix… toppen den med. Är mycket nöjd med min julklapp.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kvällens drink.”

 1. Det här sa Linda den 27 december, 2010 klockan 21:02 1

  tror jag det…

  Mmm yummie…
 2. Det här sa Camilla den 27 december, 2010 klockan 21:21 2

  Jag tänkte precis skriva ”Börjar vi ana ett tema här…”, då jag läste till slutet av ditt inlägg. Just ja! Julklappen! 🙂
  Vilket perfekt sätt att få testa drinkar varje dag. Heja dig!

  Som gjort för att starta ett nytt osunt år med 😉
 3. Det här sa Linda den 28 december, 2010 klockan 16:53 3

  Svar: Jag jobbar egentligen fredagen mellan trettonhelgen och helgen. Men jag kommer nog ta ut komp den dagen, som tur är…. Den här veckan är jag helledig. fördelade min ledig tid som så: 23/12 – barnledigt, 27/12 – kompensation för 6e juni, 28-29/12 semester, 30/12 komp. Sen är jag för snål att ta mera ledigt. Förutom den 7e då…

  Måste svara hos dig…

  Jag slängde den – för säkerhetsskull

  Man kan inte vara nog försiktig:-)
 4. Det här sa Carina den 28 december, 2010 klockan 19:32 4

  Fler foton, tja kanske 😉

  Tänker på kvällarna att jag ska nog göra mig en drink men sen när kvällen väl kommer är jag inte det minsta sugen, trist, jag vet 🙂

  Ähhh jag är likadan, men de här är speciella drinkar 🙂
 5. Det här sa Steffe70 den 28 december, 2010 klockan 19:51 5

  Ser riktigt smarrigt ut.

  Ni får smaka om det finns något kvar när ni är tillbaks från Åre 🙂
 6. Det här sa Carina den 29 december, 2010 klockan 20:26 6

  Du ger mig hopp Cia 🙂
  Jag är inte den som deppar ihop i första taget men ibland är det tungt som 17 att vara utan jobb. Jaja, det finns hopp iaf alltså 🙂

  Jo jag vet ibland är det så tungt att manknappt orkar söka för att det är jobbigt med NEj… men jag tror inte du är den som ger dig och det man lär sig genom pluggandet har man alltid med sig. Jag gick ett år och lärde mig multimediaprogrammering. Jag har sååå mycket nytta av det idag fast det inte är mitt huvudsakliga jobb. Bara ett ex.