Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fortfarande naken

Skrivet av den 18 december, 2010 i Ditt och datt

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fortfarande naken”

 1. Det här sa Linda den 18 december, 2010 klockan 10:59 1

  Men snart sĂ„….

 2. Det här sa Linda den 18 december, 2010 klockan 19:52 2

  Svar: Samma hĂ€r. Jag Ă€lskar att fixa till fina och ”lyxiga” (ja, lookmĂ€ssigt dĂ„) paket. Men det tror jag framkommit tidigare. Dock har jag börjat vĂ€lja vilka som ska fĂ„ sĂ„na paket efter som vissa inte ens lĂ€ser adresslapparna (som jag mĂ„nga gĂ„nger scrappat. SĂ„ det Ă€r borkastad tid (och pengar) Men nĂ„t ska vĂ€l bus ha snappat upp. För sanningen Ă€r den att han valde papper och dekorationer helt sjĂ€lv. Och dessutom hittade han ett lila glitterpapper i lĂ€mplig storlek som han liksom ”svepte om” sĂ„dĂ€r som dom alltid tipsar om pĂ„ inslagningssidorna… haha… Idag har han scrappat julkort. Hmm.. lite pysselĂ„dra i min krigstokiga unge finns det allt…

 3. Det här sa Steffe70 den 18 december, 2010 klockan 20:38 3

  Klass gran, bara ladda pÄ med guldkulor och bladguld.

  Laddad. Nu ska det bakas kardemummabullar som ni fÄr komma över och smaka.