Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Får inte skidorna förens på torsdag :-(

Skrivet av den 12 december, 2010 i Ditt och datt

Nu blev det längdskidor efter många om och men. De hade nämligen inga pjäxor i min storlek på XXL så vi gick över till Stadium, där de hade ETT par så jag tog det, hoppas att de blir bra. Stavarna var slut överallt men då det i alla fall dröjer till slutet på veckan innan vi får skidorna så hinner det förhoppningsvis komma in nya. Köpte en uppsättning Pjäxor och skidor till M med så att jag får sällskap i spåret. Man får inte vara dum 😈 ! Ja så blev det mössa, vantar, valla och lite i klädväg, vi får se om det blir täckbyxor också eller om det kommer räcka med de här tighta grejorna. Nu ska jag bara shoppa sidenunderställ också, för jag fixar inte det där konstmaterialet som känns läbbigt mot huden och inget spöar siden. Nu återstår bara väntan, nästan som att vänta på jultomten…

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Får inte skidorna förens på torsdag :-(”

 1. Det här sa Carina den 12 december, 2010 klockan 20:38 1

  Tror att Camilla smittat av sig med sin skidåkning 😉
  Själv lämnade jag bort mina längdskidor och pjäxor när vi flyttade upp till Gävle!
  Då har jag släpat runt dem i flytt efter flytt i Gbg och gör mig av med dem nu, idiotiskt!

  Hahah ja den jäkeln 😛 😉

  Ja det är ju verkligen typiskt. HUr tänkte du? 😀 ❓

 2. Det här sa Camilla den 12 december, 2010 klockan 22:36 2

  Men wow liksom… ska det va, så ska det! Du köpte grejor på en dag som jag har samlat på mig under tre säsonger… 😉
  Och nej, jag åker inte i täckbyxor – det verkar otroligt otympligt och tjockt. Jag bloggade mina nya Winter tights i veckan faktiskt:
  http://camillasdagar.blogspot.com/2010/12/hakat-upp-mig-lite.html
  Jag har även Storm tights, som jag använder då det är lite mindre iskallt ute. Craft underställ under.
  Är supernyfiken på att få se första bilden från er första skidtur på torsdag kväll. 😉

  Nähää så mycket shoppade jag inte. Tänk dessuom på att jag inte har några vinterkläder allt, skulle nog behöva en skaljacka också. Men jag tänkte testa med tjocka cykeljackan. Wintertights… jo hmm de var inte så mycket tjockare men jag köpte ett par jag med + ett par vanliga för de kostade bara 150 pix 😉 Jag såg bilden men reagerade inte för hos mig är dina bilder väldigt små på skärmen. Sån bild får du inte på mig,. M sa att dina inte alls såg tighta ut. Jag ser ut som en stoppad korv 😉 Det får jag nog leva med.
  OK Ska försöka fota lite då. Fast vi måste få tag på stavar innan det går….
 3. Det här sa Camilla den 12 december, 2010 klockan 22:36 3

  Hej igen! Jo, jag är himla nyfiken på Swix-boxen. Vad finns i den?

  Bara grund men du ska få ett eget inlägg.
 4. Det här sa Carina den 12 december, 2010 klockan 23:42 4

  Jag tänkte inte Cia, jag är en ögonblicksmänniska 🙂

  Hahah ja det gäller att tänka ett halvt ögonblick före då 😉
  Fast både Jag och M är lite likadana.
 5. Det här sa Linda den 13 december, 2010 klockan 0:30 5

  Jösses amalia… du satsar fullt ut på en enda gång. Jag använder samma kläder som när jag powerwalkar höst och vår helt enkelt. Inga speciella skidsaker där inte…

  Jo men nu har jag inget som jag powerwalkar i höst och vår. Mina cykelkläder var för kalla på höst och vår så jag fick lägga till helt enkelt. Jag är en lat människa och har varit ganska stilla tills jag skaffade cykeln. Och sedan igen efter att jag bröt axeln. Dags att ta nya tag då får man investera. M däremot har ju redan allt.
 6. Det här sa Maria den 14 december, 2010 klockan 14:21 6

  Så du ska ut att och åka skidor?
  Det måste vara för att få ha ett underbart sidenunderställ, eller?
  Kram

  Hahah ja det är ju i alla fall en bra anledning även om det nu var för att jag fick lust. Märkligt… MYCKET märkligt.