Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Önskelista…

Skrivet av den 11 december, 2010 i Ditt och datt

Shit M har tjatat om en önskelista… Men jag har ju allt, NĂ€stan i alla fall.

Visst jag skulle vilja ha min egen boudoir som Ă€r sĂ„ dĂ€r ultrafeminin och med sin alldeles egen skoskĂ„p. Nu Ă€r jag ju vĂ€ldigt inne pĂ„ vitt men om man liksom hade ett eget glamourrum dĂ„ skulle det funka med det hĂ€r.TrĂ„kigt nog sĂ„ rĂ€cker det nog inte med att köpa GDH Midnight Deluxe Gift Set för att jag ska bli glamourös. Shit sĂ„ nu stĂ„r jag hĂ€r utan en enda sak att lĂ€gga till listan … TOMTEN jag Ă„terkommer, ja om du inte kan fixa den den boudoiren förstĂ„ss.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Önskelista…”

  1. Det här sa Camilla den 12 december, 2010 klockan 15:24 1

    … lite fler Thomas Sabo vettja? 😉

    Jo nÀmnde det för Tomten tidigare men Tomten kommer inte ihÄg vad jag sÀger. Han tjatar om att jag mÄste skriva lista som alla andra.