Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

VintervÀrme

Skrivet av den 29 november, 2010 i Kattifnattarna

NĂ€r vi flyttade blev kissarna av med sitt ”Kissespa” VĂ„r breda hĂ€rliga stenfönsterbrĂ€da som var varm och skön pĂ„ vintern. SĂ„idag shoppade vi en elementsĂ€ng till kissarna, vi fĂ„r se hur poppis den blir men rĂ€tt OK verkar den vara.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “VintervĂ€rme”

 1. Det här sa Åsa den 30 november, 2010 klockan 1:18 1

  Det ser vĂ€ldigt uppskattat ut tycker jag! 🙂

  Jag Àr inte sÀker, hon var snart tillbaks i sÀngen och klÀttrade upp pÄ mig dÀr hon brukar vilja ligga.
  Men jag hoppas det kan bli ett poppis stÀlle pÄ dagarna nÀr det det inte finns nÄgon varm och skön tvÄbening hemma.
 2. Det här sa Carina den 30 november, 2010 klockan 7:37 2

  Precis sÄ hade jag velat göra igÄr nÀr jag kom hem frÄn skolan.
  Stod lÀnge intill elementet för att försöka fÄ tillbaka vÀrmen i benen
  som var illröda, ja tomteröda faktiskt!

  Jag blev hÀmtad av M frÄn jobbet igÄr, det Àr jag enormt tacksam över.
  Kall snÄlblÄst.
 3. Det här sa Jonna den 6 december, 2010 klockan 18:40 3

  Hur gĂ„r det med elementsĂ€ngen? 😀 DessvĂ€rre sĂ„ har vi endast ETT enda element (..ja, vi fryser, haha) i vĂ„r lĂ€genhet sĂ„ trots att jag gĂ€rna skulle vilja ge mina lurvtussar en sĂ„dan hĂ€rlig sovplats sĂ„ tror jag bestĂ€mt att vi fĂ„r hushĂ„lla med den lilla vĂ€rme som elementet lyckas blĂ„sa ut. 🙄 Har dock haft en sĂ„dan elementsĂ€ng i en annan lĂ€genhet och den var vĂ€ldigt poppis!