Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Sabo som nÀstan inte blev av.

Skrivet av den 24 oktober, 2010 i Ditt och datt

Jag höll pÄ att shoppa via nÀtet igÄr, men sÄ bestÀmde jag mig för att jag inte kunde vÀnta jag behövde dem direkt. SÄ jag Àndrade mig och tog M med mig in till stan. Jag hade inte bekrÀftat köpet pÄ Sabos sida. trots det hade de reserverat mina pengar. SÄ dÀr stÄr jag i butiken pÄ Bibliteksgatan och köpet blir inte godkÀnnt det saknas 500 SEK pÄ kontot. Va fan!!! Tur M var med, han fick lÀgga ut pengarna sÄ nu kom jag hem nöjd och belÄten. Hoppas Sabo slÀpper mina pengar imorgon bara för 4500 Àr lite vÀl mycket att bara ligga lÄsta sÄ dÀr *mutter mutter*

SĂ„ hĂ€r fint blev det i alla fall och jag fick ju godisbjörnar pĂ„ köpet 😉 (Ja örhĂ€ngesringarna och kedjan hade jag ju sen gammalt.)

Kollektionen presenteras inte helt PK med en donna med cigg i munnen. Kollektionen lĂ€r visst vara inspirerad av Ryska Tsaren – Kronan kungliga representerar dygder sĂ„som vĂ€rdighet, suverĂ€nitet, makt och ledarskap. Passar ju mig som hand i handsken!

”Be carried away into a romantic world of royal majesty where love is not always triumphant, but hope, desire and passion for it are. The grace, pureness and sensual attitude of this lucid dream is expressed in jewellery pieces of strong symbolic character such as winged hearts, crowns, fleurs-de-lys ornaments, keys and elegant feather forms combined with beautiful pearls or sparkling stones.”

PS Ignorera min skitiga nagel…snĂ€lla…

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Sabo som nĂ€stan inte blev av.”

 1. Det här sa Linda den 24 oktober, 2010 klockan 22:45 1

  Skitsnyggt… verkligen.

  Det dĂ€r var jag med om i somras. Vi hade bokat hotell via nĂ€tet. Och betalat. Lik vĂ€l behöde dom dra kortet nĂ€r vi checkade in. Men det var dumt. Det visade sig att dom reserverade HELA summan igen. Tills vi checkade ut. SĂ„ jag stod med lĂ„ng nĂ€sa efter en supergod middag nĂ€r pengarna inte rĂ€ckte. Tur Urban var med… pinsamt Ă€r bara förnamnet. Visst – dom slĂ€ppte pengarna nĂ€r vi Ă„kte hem, men jag ty cker det Ă€r fel – jag hade ju redan betalat hela vistelsen.

  Som sagt det var ju tur att M var med. Jag hoppas det löser sig snabbt. Även om jag inte saknar pengar direkt, fĂ„r ju lön imorgon. 😉
 2. Det här sa Linda den 24 oktober, 2010 klockan 23:33 2

  jag fĂ„r min först pĂ„ onsdag…

  Aj dĂ„… eller aj dĂ„ om det Ă€r tomt pĂ„ kontot.
 3. Det här sa Camilla den 26 oktober, 2010 klockan 8:36 3

  Åh… vilken fin ring. Vad mycket fina grejor, jag vill ha allt ju. Undrar om man hinner slinka in i den affĂ€ren dĂ„ jag Ă€r i Stockholm med kompis nĂ€sta vecka. Kan ju bli dyrt, men jag tror att jag mĂ„ste chansa.

  Ja visst Ă€r den fin! Passa dig för det Ă€r beroendeframkallande 🙂 Jag vill ha mer frĂ„n den serien. Du fĂ„r ha stora plĂ„nkan med dig 🙂 Fast man kan ju börja med kedja och en berlock.