Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

What the f…k!? 70-talet var coolt?

Skrivet av den 18 september, 2010 i Ditt och datt

Att 50 och 60-talet var coola Àr liksom mer accepterat. Och jo lite lite 60-tal anar man men mest hittade jag det jag förknippar med 70-tal hÀr.

Jag Ă€r uppvuxen pĂ„ 70-talet och tyckte det var hemsk redan dĂ„, Ni har vĂ€l hajat att jag Ă€r en viktoriansk-sekelskiftes-tjej som lever med klar 2000-tals inredning, 70-talet accepterade jag för att jag var liten och inte fick vĂ€lja. Men sĂ„ ramlar jag in hos Farbror Sid och va fan!!! Jag vill hĂ€nga i hans retrorum!? Vad hĂ€nde dĂ€r? Jag hade alla de dĂ€r prylarna, fast bruna Gustavsbergs LP-samlare. Jag hade sĂ„ klart En Prippsback ocksĂ„ vilket Farbror Sid inte tycks ha… Han har ju helt klart designambitioner ;-). Vi hade en röd Kobratelefon ocksĂ„. Minns att man dĂ„ fick byta in sin telefon hos televerket, jag blev enormt olycklig nĂ€r jag kom hem och den var borta. Hmmm kanske var inte allt skit med 70-talet i alla fall? Jag menar hur illa kan det vara jag kom ju till dĂ„!

FrĂ„gade Farbror Sid om jag fick lĂ„na bilden med tjejen, frĂ„gade ocksĂ„ 
vem Ă€r hon? (Sid den rackarn vill hĂ„lla detta hemligt) Jag ger mig inte 😉 NĂ„gon som vet? Ett mysterium Ă€r vĂ€l till för att lösas…

NÀr jag frÄgade Fabror Sid om jag fick anvÀnda bilden fick jag kÀnslan av att han ville visa lite mer av sitt rum, för det Àr rÀtt groovy nÀr man tar nÄgot hela vÀgen, sÄ jag norpade en bild till. Tror inte han misstycker. I alla fall inte frÄn det jag kunde utlÀsa frÄn hans svar.  Kika förresten in hos honom, för det Àr inte bara hans rum som Àr coolt, hela hans blogg Àr underbar.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “What the f…k!? 70-talet var coolt?”

 1. Det här sa Mickan den 18 september, 2010 klockan 17:57 1

  Coolt rum! 😛

  Okej, lĂ„ter spĂ€nnande. Hoppas det blir bra. 🙂
  Visst hade det varit trevligt att gĂ„ pĂ„ Ladies Night. Det verkar sĂ„ bra. Attans att jag inte hann fĂ„ gratisbiljetter… 😛 För dĂ„ hade jag ju gĂ„tt. 😛

  Eller hur! Coolare nu Àn pÄ 70-talet.
 2. Det här sa Linda den 18 september, 2010 klockan 23:29 2

  Coolt hos andra men inte hos mig… vi pratade just om 70-talet pĂ„ eftermiddagens prommis. Bland annat om en grymt ful filt som fick hĂ€nga med till vĂ„r första lĂ€genhet (dĂ„ det visserligen hunnit bli tidigt 90-tal, men Ă€ndĂ„. Ekonomin, du vet…) Mamma vill ha tillbaka den och jag har ingen koll pĂ„ var dne Ă€r.. Men den var sĂ„ ful sĂ„ jag KAN ha slĂ€ngt den.

  Ja OK inte hos mig heller jag föredrar kvinnligt… Fast det mĂ€rks inte hos oss Det Ă€r mest Ms möbler 😉
  Vad ska hon med den till om den Àr sÄ ful?
 3. Det här sa Linda den 19 september, 2010 klockan 10:59 3

  vet inte… hon pratade nĂ„t om skogskojan dom har (typ en miniliten stuga ivid en tjĂ€rn) Fast jag antar att hon inte tycker den Ă€r ful…

  NÀ antagligen inte, eller sÄ representerar den nÄgot.
 4. Det här sa Camilla den 19 september, 2010 klockan 18:22 4

  Åh, vad hĂ€ftigt! Du och jag Ă€r ju av samma Ă„rgĂ„ng, sĂ„ jag kĂ€nner igen mig i allt jag ocksĂ„.

  Jag minns att vi hade ett orange duschmunstycke … Knasiga saker man minns.
 5. Det här sa Kia den 21 september, 2010 klockan 14:35 5

  UngefĂ€r som mina kĂ€nslor om 90-talet dĂ„…

  😉 Men du ser vĂ€l att 90-talet inte kan slĂ„ 70-talet?

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?