Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Face your pockets project

Skrivet av den 29 augusti, 2010 i Ditt och datt

Tyckte det hÀr var ett lite kul projekt. Det gÄr ut pÄ att man scannar sig sjÀlv tillsammans med innehÄllet i sin vÀska, fick etc beroendes vart man förvarar allt man slÀpar med sig. Det berÀttar ju massor om vem man Àr. I alla fall nu sedan jag skaffat mega vÀska.

Face your pockets

Author: Cia Carlsen
Occupation: Portable marketing
Description: Wallet, Umbrella, Canon IXUS camera, Rubber band, Hairbrush, Alvedon painkillers, Extra chewing gum, Always Ultra pads, Cut of OB for nosebleeds, Kleenex tissue, Swedish coins, Cell phone, Ipod, Bank card, Drivers license, Coupon card for coop, Bleeding tendency card, Movie card, Coupon card for ICA, Business credit card, Card for hairdresser, Lypsyl, Keys, Access card for public transportation.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Face your pockets project”

 1. Det här sa Sofie den 29 augusti, 2010 klockan 18:00 1

  Jag lĂ€ste kommentaren du skickde hod Lilija och jag kan inte sĂ€ga annat Ă€n tack! Jag blev sĂ„ glad av det du skrev sĂ„ jag inte vet vad! Ska försöka fixa det dĂ€r med menyn (kan inte lova nĂ„got, kodmallar Ă€r sjukt svĂ„rt) och bakgrunden! 🙂 Hoppas du fĂ„r en fortsatt grym söndag!

  Kul att du tog kritiken pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt, dvs. som konstruktiv och inte negativ 😉 Tycker du har en jĂ€ttefin blogg om man bortser frĂ„n kod felen. Jag vet att det Ă€r knepigt med kodmallar. Jag har undervisat i multimediaprogrammering men ibland stöter jag pĂ„ ett problem som gör mig galen… Har faktiskt ett sĂ„nt som MÅSTE fixas pĂ„ en sajt innan den kan relanseras.

  Ja bakgrunder kan ibland se ganska knasiga ut dÄ de som bygger sidor inte alltid tÀnker pÄ att man kan ha högre upplösning Àn dem din skulle vara snygg fixed ocksÄ. Lycka till med kodpilleriet.
  Jag ska göra vad jag kan för att fÄ en bra helg.

 2. Det här sa Sandra den 29 augusti, 2010 klockan 19:18 2

  Åh, vilken fin header du har! Eller hela bloggdesignen Ă€r fin, en av de finaste jag har sett faktiskt! 🙂

  Tack tack, det Àr första gÄngen jag varit sÄ nöjd att jag inte kan tÀnka mig att byta ut den. Kanske kan jag göra om den lite inför Jul Men grunden trivs jag galet bra med.
  Den var lite knepig att bygga… Nu ska jag bygga vidare pĂ„ den lite har jag tĂ€nkt ocksĂ„… Ja nĂ€r jag fĂ„r tid dĂ„ 😉

  PS du sÄg vÀl att det Àr olika headers beroende pÄ vilken sida du gÄr in pÄ!?

 3. Det här sa Camilla den 30 augusti, 2010 klockan 10:42 3

  Det ser ut ungefĂ€r som i min vĂ€ska tror jag… 🙂

  Jag brukade ha en liten vĂ€ska, men sĂ„ tyckte jag att det var sĂ„ trist att slĂ€pa matlĂ„dan i sunkiga plastpĂ„sar sĂ„ jag shoppade min monstervĂ€ska. Nu slĂ€par jag pĂ„ en jĂ€kla massa jĂ€mt 😉