Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Så fånigt!

Skrivet av den 24 augusti, 2010 i Ditt och datt

Ja nu har jag varit och stuckit mig igen. Eller snarare Petra har stuckit mig igen. Nu har hon gjort det så många gånger att jag borde varit coolare än jag var. Lipade som ett barn och skrattade genom tårarna åt min fånighet. Patetiskt! Vi hade Emlat och värmt upp armen så det kändes som vanligt inget… Vad i hela friden är det som skapar paniken? Nåja tejpen hon fäst min stoptuss var värre än själva sticken. Den sved till när jag drog bort den och så skapade den större blåmärken än själva nålen… Ännu fånigare, nästa gång håller jag i den utan tejp tack!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Så fånigt!”

 1. Det här sa Linda den 24 augusti, 2010 klockan 21:41 1

  usch då din stackare…

  ja då var det det, men sen var det bra;-) Jag torkade tårarna och var lättad och förvånad som vanligt.
 2. Det här sa Carina den 24 augusti, 2010 klockan 21:42 2

  Iiiii, jag ryser, nålar är min skräck som du vet!
  Hejjja vad du var duktig 🙂

  Ja jag vet, lite skönt att jag inte är ensam om att vara galen 😉
  Ja inte allt för långt tillbaks i tiden skulle det här varit omöjligt. STOLT!
 3. Det här sa C a m i l l a den 25 augusti, 2010 klockan 13:11 3

  Stackars dig! Skönt att du får sån proffsig och bra hjälp mot din stickrädsla i alla fall.

  Nja nu har jag inte gått i terapi på något/några år… Men jag har läkare och sköterskor som lyssnar på mig hur jag behöver ha det för att ta mig igenom eländet.
 4. Det här sa Anna den 26 augusti, 2010 klockan 19:28 4

  åh men AJ, fy tusan

  ja lite så känns det 😉