Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vampyrer suger!

Skrivet av den 17 augusti, 2010 i Ditt och datt

Förbaskade beroendeframkallande blodsugare. Jag skulle inte alls läsa de här böckerna hade jag tänkt. De är lite mer vuxenversion av vampyrhistorier. Blodigt mycket död och kladd och så sex. Jag trodde helt enkelt inte att jag skulle uppskatta dem. Fastnade inte alls för TV serien och jag gillar ju romantiske Edward. Men nu får jag säga som så att blodiga hårda och i förhållande väldigt oromantiska vampyrer kan vara väldigt underhållande och faktiskt lika beroendeframkallande som söta Twilight vamparna. Sexige Eric Northman är inte fy skam. Kanske gör jag ett nytt försök med TV serien nu när jag snart läst alla 10 böcker. Eric spelas för övrigt av Alexander Skarsgård vars sexigaste företräde i så fall skulle vara hans längd. Kan vara att han är för ung för mig. Smaken tycks följa med åldern. Men som sagt när man läser böcker skapar man sitt eget ideal… och då blir Eric YUMMY!

Sookie Stackhouse / Southern Vampire mystery serien som True blood från TV-bolaget HBO är skapad från.

4 har sagt sitt

Tags:

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vampyrer suger!”

 1. Det här sa Carina den 18 augusti, 2010 klockan 8:27 1

  Har aldrig hört talas om böckerna eller sett nå´t på tv så jag kan nog inte uttala mig om vad jag tycker.

  Om det är efter åldrar så är nog pappa Skarsgård mer för mig 😉

  Mmm som sagt Alexander är för ung för att passa mig 😉
 2. Det här sa Linda den 18 augusti, 2010 klockan 8:41 2

  Jag har bara läst första boken. Men jag ska defenitivt läsa fler…

  Förresten.. jag behöver inte träna på tungknuten. Jag kan faktiskt redan det! 🙂

  Finns det något knep?

  Det är att ha rätt teknik med tungan! 😉 haha… (och utnyttja den där ”ploppen” längst ut på skaftet)

  Jag antar att du inser hur kinky det låter 😈

  Näe nu förstår jag inte alls vad du menar???? :mrgreen: 🙄 😉

 3. Det här sa Camilla den 19 augusti, 2010 klockan 9:20 3

  Näe… jag harvar nog vidare med mina deckare jag. 😉

  Har du testat något annat? Jag har i alla fall läst 10 deckare i mitt liv. 😉
  Föresten så löser Sookie Stackhouse som är huvudpersonen minst ett mysterium i varje bok.
 4. Det här sa Linda den 22 augusti, 2010 klockan 15:16 4

  Nej det blev inte dyrt. dom fick en ny duschvägg på garantin…Den liksom ”expoloderade” på ett sätt som inte är normalt, tydligen. Dom fick bara lite extra jobb och mycket att städa!

  Aha då fick ni gratis dekoration med andra ord. Undrar om kontoret är klart när jag kommer tillbaks… Är tveksam.