Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Hot & High

Skrivet av den 11 augusti, 2010 i Ditt och datt

Ja så har jag då blivit Grevinna af Vallentuna. Vi är i och för sig rätt många som delar titeln. Vi hade i alla fall en härlig flygtur som gick över Stockholm vilket de inte alltid gör beroende på väder och vind. Allt var perfekt förutom att det var disigt så de där absolut spektakulära bilderna kan jag inte bjuda på men det finns några som kan vara värda att kika på.
Ja om någon undrar så flög vi med ¡ɹǝu ɥɔo ddn

5 har sagt sitt

Tags:

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hot & High”

 1. Det här sa Steffe70 den 12 augusti, 2010 klockan 18:02 1

  Ser riktigt nice ut, greven och grevinnan… 😉

  Next time skydiving…
 2. Det här sa Linda den 12 augusti, 2010 klockan 18:45 2

  Åh så ljuvligt. jag vill också…

  Rätt coolt var det… Stilla i 50 km/timme.
 3. Det här sa Camilla den 12 augusti, 2010 klockan 21:45 3

  Dårar! Det ser riktigt, riktigt hemskt ut!

  Det var riktigt riktigt behagligt.
 4. Det här sa Carina den 15 augusti, 2010 klockan 9:20 4

  VÅGA!!!! Riktat till mig själv alltså som är en fegis inser jag.
  Ni vågar och jag önskar att jag gjorde detsamma.
  Inser ju att jag missar en del äventyr som jag tror är häftiga!

  Ja men det här är inte läskigt på något sätt. Och ja du missar helt klart äventyr.
 5. Det här sa Anne Täti den 16 augusti, 2010 klockan 14:09 5

  Modigt! Jag vill men jag vete sjutton om jag skulle våga :). Nu är jag här och läser igen. Och man kan visst äta ett paket kräftor i sin ensamhet 🙂 Kram

  Att flyga var inget problem. Precis när vi skulle landa fick jag lite panik men då är det ju lite sent. Men sen visade det sig att landningen inte alls är så knepig. Allt går ju så långsamt. Även om vår korg inte välte så gjorde andras det i slowmotion och det hade varit OK.

  Jo visst kan man, jag har testat men uppskattade inte kräftorna lika mycket alls.