Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hot & High

Skrivet av den 11 augusti, 2010 i Ditt och datt

Ja sÄ har jag dÄ blivit Grevinna af Vallentuna. Vi Àr i och för sig rÀtt mÄnga som delar titeln. Vi hade i alla fall en hÀrlig flygtur som gick över Stockholm vilket de inte alltid gör beroende pÄ vÀder och vind. Allt var perfekt förutom att det var disigt sÄ de dÀr absolut spektakulÀra bilderna kan jag inte bjuda pÄ men det finns nÄgra som kan vara vÀrda att kika pÄ.
Ja om nĂ„gon undrar sĂ„ flög vi med ÂĄÉčǝu É„É”o ddn

5 har sagt sitt

Tags:

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hot & High”

 1. Det här sa Steffe70 den 12 augusti, 2010 klockan 18:02 1

  Ser riktigt nice ut, greven och grevinnan… 😉

  Next time skydiving…
 2. Det här sa Linda den 12 augusti, 2010 klockan 18:45 2

  Åh sĂ„ ljuvligt. jag vill ocksĂ„…

  RĂ€tt coolt var det… Stilla i 50 km/timme.
 3. Det här sa Camilla den 12 augusti, 2010 klockan 21:45 3

  DĂ„rar! Det ser riktigt, riktigt hemskt ut!

  Det var riktigt riktigt behagligt.
 4. Det här sa Carina den 15 augusti, 2010 klockan 9:20 4

  VÅGA!!!! Riktat till mig sjĂ€lv alltsĂ„ som Ă€r en fegis inser jag.
  Ni vÄgar och jag önskar att jag gjorde detsamma.
  Inser ju att jag missar en del Àventyr som jag tror Àr hÀftiga!

  Ja men det hÀr Àr inte lÀskigt pÄ nÄgot sÀtt. Och ja du missar helt klart Àventyr.
 5. Det här sa Anne TĂ€ti den 16 augusti, 2010 klockan 14:09 5

  Modigt! Jag vill men jag vete sjutton om jag skulle vĂ„ga :). Nu Ă€r jag hĂ€r och lĂ€ser igen. Och man kan visst Ă€ta ett paket krĂ€ftor i sin ensamhet 🙂 Kram

  Att flyga var inget problem. Precis nĂ€r vi skulle landa fick jag lite panik men dĂ„ Ă€r det ju lite sent. Men sen visade det sig att landningen inte alls Ă€r sĂ„ knepig. Allt gĂ„r ju sĂ„ lĂ„ngsamt. Även om vĂ„r korg inte vĂ€lte sĂ„ gjorde andras det i slowmotion och det hade varit OK.

  Jo visst kan man, jag har testat men uppskattade inte krÀftorna lika mycket alls.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?